Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
Viop konusunu daha öncesinde konuşuldu ama haydar acunun sözleride aklımın bir yerinde soru işareti olarak duruyor. Adam diyorki rahat uyuyacaksın.
Eğer elindeki hisseye güveniyorsan hedge gerek yok o değerini bulur. Viop bu noktada sadece fazla hisse almanı sağlayacak nakiti sağlar ama ya yanlış noktada açtıysan zarar yazarsın.
Burada kritik noktaya geliyoruz hepsi hisseye doğru değeri biçmekle ve günlük gelişmelerden ziyade ilgili şirketi ilgilendiren haberlerle bu değeri aşağı veya yukarı itmekle ilgili. İşte bunu ben beceremiyorum. Becerene saygı duyuyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Önce kendinizi tanıyacaksınız sonra yatırım yapacaksınız.

Haydar Bey öyle rahat ediyorsa tabiki öyle yatırım yapsın.

Ben fon yöneticisinin türev enstrüman kullanmayarak kolaya kaçtığını düşünüyorum.

Sonuçta hepimiz yatırımcıyız en optimum getiri elde etmeye çalışıyoruz.

Evet önce doğru hisseye doğru değeri bulmaya çalışalım itirazım yoktur.

Piyasa bize vururken de korunabileceğini bilmek senin elindeki ederi olan hisseyi daha rahat tutmanı sağlayacaktır.

günlük gelişmelerden ziyade ilgili şirketi ilgilendiren haberlerle bu değeri aşağı veya yukarı itmekle ilgili. İşte bunu ben beceremiyorum.
Sizin stratejiniz günlük fiyat hareketlerinden para kazanmaksa ona göre sahaya çıkmanız lazım.

Ben burayı kendi adıma şöyle çözdüm.

100 Birim var.

% 50 Uzun vadeli yatırımlarım.

% 30 Bilanço odaklı yatırım.

% 20 Algotrade ile belirli kar oranını yakalamak.

Yani her kategorinin stratejisi farklı bu sebeple daha rahat yatırım yapabiliyorum.

Tavsiye ederim.

Syg.