xbank kötü kapadı, yine satışa başlamış görünüyorlar. Ne kadar satarlar, nerede durular, tekrar ne zaman alışa geçerler bilemeyiz. hangi gün satacaklar-alacaklar sürpriz yumurta.

Satışa katılmayan sektörler sayesinde bugün fazla düşmedik.

yarın için bir şey diyemiyorum çünki xbank istikrarlı değil. 2 gün al 2 gün sat. xbank Günlük grafiğine bakarsan yukarı dönmesi lazım. Tabi ben buna güvenerek alış yapmazdım. Kapanışa bakarsanda hafiften satış devam edecek. kapanışada güven olmuyor, geçen gün tam tersini yapmıştı.

Kazancın zor olduğu günler başladı. her gün çıkar grupları endeksleri aşağı yukarı anlamsızca ve beklenmedik şekilde götürüp, olabildiğince çok kazanç sağlamaya çalışacaktır.

KY olarak çok az kontratla al sat yaparak durumu idare etmeye çalışıyorum. Hisse vadelide ekmek artık aslanın ağzında.

Asıl beklediğim ons altında bir fırsat. Orada fırsat yakalayıp biraz para kazanmam lazım.

usdtry den her gün ufak ufak kazanıyorum. Aylar önce Taaa 8.0 TL de iken short tutmaya başladım hala devam ediyorum. Hisse vadelide kazanç zorlaştığına göre, usdtry shortları her fırsatta artırsam iyi olacak gibi.

Hisse endeksinde henüz 1582 son tepe hedefi yok olmadı. xbank satışı sürerse biraz uzayabilir iş. Bu seviyelerde ufak iniş çıkışlar normal.