Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
Bu işe günlükçü,gömlekçi,scalping falan diyorlar.Başarılı olana elbet saygı duyulur,sn fenerlee ben altın yatırımcısıyım.Altın topiğinde tortumlu nickli bir arkadaş var,gldtr de gmstr de fonun otomatik emirlerine karşı günlük nerdeyse milyonluk işlemler yaparak para kazanıyordu.Sanko dan işlem yapıyordu ,kendi antepli,çok düşük komisyon veriyormuş,işlemlerini de hemen her gün yazardı baya baya para kazanıyordu,nadiren çarpılıyordu,uzun süredir yazmıyor belki de bırakmıştır işlem yapmayı,para heveslisi değildi,oyunu seviyordu.Beceren için çok güzel bir iş sn fenerlee ,valla takdir ettim,ben kesinlikle beceremem,kesin zarar ederim.
Sn hkm tavsıyelerınız ve ıltıfatlarınız ıcın tesekkur ederım ilk basta
Dogrusunuı soylemek gerekırse ben heyacan yasamayı seven bırıyım.o yuzden al sat olayını sevıyorum tıpkı tortumlu gıbı oyun oynamayı sevıyorum.Al sat tan anlık 50 lıra bıle kazansam hosuma gıdıyor.tabı bu al sat olayında her zaman basarılı olacam dıye bır durum yok bazen kaptırdıgımda oluyor .

Bırde yukardakı mesajımda portfeyımın son durumunu yazdıgımda dıkkat edersenız 400 lıralık bır acık var.Yanı soyle gun ıcınde elımdekı hısseler 3092 lıra kazanmı ama al sattan kazanılan komısyon dustukten sonrakı 400 lıra meydanda yok.
Onuda soyle acıklıyım ben her zaman 2000 lıralık kredı kullanıyorum al satlarla o kredımı kapatıyorum .Kredı kapanınca tekrar 2000 lıralık fazladan mal alıyorum.Oncekı gunden 600 kusur borcum vardı kazandıgım 400 lıra bu borcun bır kısmını kapattı 200 kusur borc kaldı.Bu borc bıtınce fazladan yıne 2000 lıra kredı yapacam.
Bu kredı banka kredısı değil aracı kurumun bana verdıgı 40.000 lıralık ekstra kredı kullanma hakkından gelıyor