Biz farklı memleketlerde yaşıyoruz anlaşılan.
Bu memlekette haksızlığa sesini çıkaran çoğunluk olsaydı çok başka bir ülkede yaşıyor olurduk. Aksine millet koyun gibi önüne verilen yiyor. Bazıları da yetmezz sırtıma daha çok bin, yeterki bekaa sorunuz olmasın diyor. 2008 de abo dramatik düşürüldüğünde, düşüren siyasi iradenin oyları artmaya devam etti diyorum, sen hayal aleminden bi sürü örnek veriyosun. Bu ülkede 80 sonrası kim nereyi ne zaman basmış hakkım gaspedildi diye? Enson ne zaman grev gördün? . Enson hangi sendikanın hükümet le kıran kırana pazarlık yaptığını gördün? Onu bırak enson ne zaman 10 dan fazla kişinin toplanıp polisin dağıtmadığını gördün, şak şak mitingleri hariç.
İtalyada bir savcı görevinden alınıyor, millet organize değil tek tek eline pankart alıp adalet sarayının önüne gidiyor, bir bakıyorlar bir sürü kişi olmuşlar. Fransa da tarımla ilgili çiftçinin hakkaybı yaşama ihtimali doğuyor adamlar traktörleri paris sokaklarına dolduruyor. Bizde yıllardır alınan herkarar çalışanın aleynine çıktı, bununla ilgili hangi protestoyu gördün,? Bu memleketten benimde ümidim yok ama seninle tam tersi sebeplerden?
 Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
Bu memleket adam olmaz

Muhtarlik dunyanin hicbir yerinde yok ama kaldirmaya kalksan muhtarlar ve ailesi ve akrabalari cocuklari ayaklanir hukumet konagini basar

Kaymakamlik dunyanin hicbir ulkesinde yok ama kaldirmaya kalksan adamlarin ve ailesi ve akrabalari cocuklari ayaklanir hukumet konagini basar

Evlenmemis kiz cocuguna maas diye bir sey dunyanin hicbir ulkesinde yok ama kaldirmaya kalksan adamlar ve ailesi ve akrabalari cocuklari ayaklanir hukumet konagini basar

65 yasin altinda emeklilik diye bir sey cok az sayida ulkede belki vardir ama kaldirmaya kalksan adamlar ve ailesi ve akrabalari cocuklari ayaklanir hukumet konagini basar

Yurtdisindan borclanarak yada ev hanimi olarak borclanmak yada istege bagli borclanmakta dunyanin hicbir ulkesinde yok ama kaldirmaya kalksan adamlar ve ailesi ve akrabalari cocuklari ayaklanir hukumet konagini basar

Ben hukumetede kizamiyorum. Belki bende basbakan olsam oy kaybetmemek icin yukaridaki sacmaliklarin hicbirini kaldirmaya tenezzul edemem. Herseye itiraz ediyor insanlar. Neymis zamaninda hak verilmis

Ilkonce iyi bir vatandas olmayi ogrenmemiz lazim. Ama hic umidim yok. EYT yasasida cikar CKT yasasida cikar oda cikar buda cikar. EYT ye karsi geliyorum diye adam kalkmis ee o zaman milletvekilleride sunu aliyor bunu aliyor diyor.

Baskasinin yanlis yapmasi senin yanlisini mesru kilmaz. Hepsi yanlis. Ilkonce bunu idrak etmeniz lazim.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.