Originally Posted by
bisikletci
Bu memleket adam olmaz
Muhtarlik dunyanin hicbir yerinde yok ama kaldirmaya kalksan muhtarlar ve ailesi ve akrabalari cocuklari ayaklanir hukumet konagini basar
Kaymakamlik dunyanin hicbir ulkesinde yok ama kaldirmaya kalksan adamlarin ve ailesi ve akrabalari cocuklari ayaklanir hukumet konagini basar
Evlenmemis kiz cocuguna maas diye bir sey dunyanin hicbir ulkesinde yok ama kaldirmaya kalksan adamlar ve ailesi ve akrabalari cocuklari ayaklanir hukumet konagini basar
65 yasin altinda emeklilik diye bir sey cok az sayida ulkede belki vardir ama kaldirmaya kalksan adamlar ve ailesi ve akrabalari cocuklari ayaklanir hukumet konagini basar
Yurtdisindan borclanarak yada ev hanimi olarak borclanmak yada istege bagli borclanmakta dunyanin hicbir ulkesinde yok ama kaldirmaya kalksan adamlar ve ailesi ve akrabalari cocuklari ayaklanir hukumet konagini basar
Ben hukumetede kizamiyorum. Belki bende basbakan olsam oy kaybetmemek icin yukaridaki sacmaliklarin hicbirini kaldirmaya tenezzul edemem. Herseye itiraz ediyor insanlar. Neymis zamaninda hak verilmis
Ilkonce iyi bir vatandas olmayi ogrenmemiz lazim. Ama hic umidim yok. EYT yasasida cikar CKT yasasida cikar oda cikar buda cikar. EYT ye karsi geliyorum diye adam kalkmis ee o zaman milletvekilleride sunu aliyor bunu aliyor diyor.
Baskasinin yanlis yapmasi senin yanlisini mesru kilmaz. Hepsi yanlis. Ilkonce bunu idrak etmeniz lazim.
Yer İmleri