Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
Bu saydıklarını indir bindir hareketini günde kaç sefer yapıyor hemde 2 makina ile
piyasada alıcı satıcı aynı , para girişi var mı yok ,
dün alan ertesi gün veya iyi alıcı geldin mi veriyor malı yani yerli oyuncu grubu ,
soruyu yanlış sormuşsun , sen yabancı olsan bu kadar kontrollü borsaya girermisin.
bak kemal fetocuların bu sisteme en büyük katkısı bu makinalı sistemi kurmaları idi , kumaraneyi onlar işletecekti patlayınca sistem bunların eline geçti.Çoğu tahtaların yönetim kurullarında hükümetten adamlar var .Krdmd yönetimindeki kişi 300.000 lot satıyor tepeden sonra borsa %20 aşağı geliyor
Daha sana bir çok tahta sayarım yakın örnek diye verdim.
benim seneryom bu şekilde
zaten tek bir el diye bi şey olamaz, patronlar muhakkak ki var, hacim yapan büyük oyuncular, yerli fonlar vs.. makine yeni bi şey değil, eskiden manuel yaptıklarında da hareketler aynıydı, şimdi robotlaştı.. ama londra işin içinde olmadan olmaz, dünyadaki bütün piyasaları aynı grup yapıyor bofa, jpm, goldman, deutsche falan.. yabancı fonlardan direkt satış da gelebilir, bizim oyuncular yada bofa trade desk fonlardan ödünç mal alarak basabilir..

dünden beri fed oyununu böyle doğru oynayabilmesi ancak bofa bağlantısıyla mümkün