Sayfa 227/1001 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu saydıklarını indir bindir hareketini günde kaç sefer yapıyor hemde 2 makina ile
    piyasada alıcı satıcı aynı , para girişi var mı yok ,
    dün alan ertesi gün veya iyi alıcı geldin mi veriyor malı yani yerli oyuncu grubu ,
    soruyu yanlış sormuşsun , sen yabancı olsan bu kadar kontrollü borsaya girermisin.
    bak kemal fetocuların bu sisteme en büyük katkısı bu makinalı sistemi kurmaları idi , kumaraneyi onlar işletecekti patlayınca sistem bunların eline geçti.Çoğu tahtaların yönetim kurullarında hükümetten adamlar var .Krdmd yönetimindeki kişi 300.000 lot satıyor tepeden sonra borsa %20 aşağı geliyor
    Daha sana bir çok tahta sayarım yakın örnek diye verdim.
    benim seneryom bu şekilde
    zaten tek bir el diye bi şey olamaz, patronlar muhakkak ki var, hacim yapan büyük oyuncular, yerli fonlar vs.. makine yeni bi şey değil, eskiden manuel yaptıklarında da hareketler aynıydı, şimdi robotlaştı.. ama londra işin içinde olmadan olmaz, dünyadaki bütün piyasaları aynı grup yapıyor bofa, jpm, goldman, deutsche falan.. yabancı fonlardan direkt satış da gelebilir, bizim oyuncular yada bofa trade desk fonlardan ödünç mal alarak basabilir..

dünden beri fed oyununu böyle doğru oynayabilmesi ancak bofa bağlantısıyla mümkün

2. leş borsanın tek düzgün kağıtları bankalar aylardır yatıyor. sırf küçük yatırımcı birikmiş diye götürmüyor namıssızlar.

3. Şey 5 gündür 8 günlük ort. üstünde. Up trentte. Kafayı yukarı minik kaldırıyor. Bir el 13,30 altına izin vermiyor. Dip buralar mı kısa vadede ?? yılın sorusu

4.  Alıntı Originally Posted by tiko Yazıyı Oku
    leş borsanın tek düzgün kağıtları bankalar aylardır yatıyor. sırf küçük yatırımcı birikmiş diye götürmüyor namıssızlar.
    Özel bankalardan uzaklaşın açıklaması bana ilginç geldi. Aksine garantiyi çok yakın radara aldım. Alım yeri bakıyorum kademeli.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Özel bankalardan uzaklaşın açıklaması bana ilginç geldi. Aksine garantiyi çok yakın radara aldım. Alım yeri bakıyorum kademeli.
    aslında uzaklaşın demedi tam olarak. kamu bankalarına gidin dedi.

bir de daha soru sorulmadan bir soruya cevap verdi ki evin içinde tur atıp oley çektim.
    audentes Fortuna iuvat

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Şey 5 gündür 8 günlük ort. üstünde. Up trentte. Kafayı yukarı minik kaldırıyor. Bir el 13,30 altına izin vermiyor. Dip buralar mı kısa vadede ?? yılın sorusu
    bu hafta tepki haftasi, haftaya yokus asagi

ben haftalik bakiyorum son 10 yildir

nihai hedef 10.50-12.50 arasi, zamana gore rakam degisir, asagi hizli gelirse alt banda gider, zamana yayarlarsa ust bant

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku

bir de daha soru sorulmadan bir soruya cevap verdi ki evin içinde tur atıp oley çektim.
    Soru sorulmadan cevap vermesini, sorular ve cevapları önceden belliydiden ziyade, öngörü ile sorulmayana bile cevap verebildiğinin ilahi işareti olarak okuyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    bu hafta tepki haftasi, haftaya yokus asagi

ben haftalik bakiyorum son 10 yildir

nihai hedef 10.50-12.50 arasi, zamana gore rakam degisir, asagi hizli gelirse alt banda gider, zamana yayarlarsa ust bant
    Nasıl olacak peki ? Enflasyon mu düşecek yoksa bir yerden 10-20 milyar dolar mı gelecek . Bir sebep olmalı. Gerçi bireysel yatırımcı olarak bizler bu gece 2 milyar dolar bozarsak inebilir tabi biraz

Sayfa 227/1001 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •