Daha önce ki tahsisli sermaye artýrýmý dan gelen oaranin 4,5 milyon lirasýný kasaya koyduk.
21.5 milyon lirasý ile A1 kapital'in sermaye artýrýmýna katýldýk.
22 milyon lirasýný ise Malatya'da ki fabrikanýn endüstriyel ve mikro biyolojik üretim tesisinde kullanmak üzere sevkettik ve 7.2 milyon lirasýný inþaata harcadýk, Kalan 14.8 milyon lira ise , Malatya fabrikamizda kullanýlacaðý güne kadar nemalandiriliyor.
Bu 14.8 milyon lira harcandiktan SONRA, iç kaynaklarda ki hani þu bedelsiz artýþýmýz var ya 57 milyon lira tutan %132 kim bedelsiz sermaye artýrýmýmýz. Ýþte Malatya fabrikamizda her ne olacaksa bu para ile olacak. Zaten hali hazýr da Malatya için 22 milyon lira ayrýldý, 58 milyon da bu bedelsiz atýþý nedeniyle boþa çýkan paradan harcanýr. 80 milyon lirayý geçecek bir fabrika kurulacaðýný sanmýyorum zaten.
Bunca yatýrýma raðmen , kasada yine daha fazla miktarda para kalýyor. O kadarda ki paralarý harcamadan , elle tutulur yeni bir yatýrým olmadan , bedelli sermaye artýramaz.
Sanayi yada saðlýk bakanlýðýndan ve yahutta Tübitak dan kapasite artirim yada yeni yatýrým onaylý, fizibilite raporlu bir yatýrým belgesi alacak ve altýna da þu kadar istihdam diyecek, teþvikini de alacak ki , iþte o zaman bedelli sermaye artýrýmý izni çýksýn.
Aksi halde itiraz ederiz ve itirazýmýz onay görür
Vel hasýl kelam;
Olaðanüstü yedekler kalemimizde 111 milyon lira para var resmi olarak .. ve bunun sadece 57 milyon lirasýný ile bedelsiz sermaye artýrýmý yapýlýyor. Ýhtiyaci olan , olaðanüstü yedekler de kalan bu 54 milyon lirayi kullanýr
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
Yer Ýmleri