Sayfa 264/505 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Aynı düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Bu cingöz murat, Bedelsiz ile kağıtları çoğaltıp,Ardından da ''pamuk eller cebe '' deyip % 300 bedelli sermaye artırımı yapar mı.??
    Tıpkı, arda yazılım şirketi gibi...

2.  Alıntı Originally Posted by Serçe Yazıyı Oku
    Aynı düşünüyorum.
    Kasa da o kadar nakit var iken ve etrafa nakit birc vermiş iken,. Bedelli sermaye artırım izni alamaz .
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

3. Çin de neler oluyor.

Hayrola, dön başa mı
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

4.  Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    İyide 3 sene önce 1,75 lira..
    Şimdi 10 katı hisse fiyatı..
    Yani o büyüyen oz kaynak ve karlılık hisse fiyatına yansımış..
    Soru...
    Şirket ucuz mu??
    Bence hayır.Ben bunu öncedende yazdım şirket bir daha üç haneli kar getiremeyecek.Bu fiyatlsnıyor...
    En büyük gelir kit satışlarıydi şimdi orası yavaş yavaş eriyecek..
    Kaldı ki patronun devamlı sömüreceği bir şirket olacak gibi..
    Üzerine spekülasyon kurulmadıkça yani operasyon yapılmayacaksa GUN İÇİ DİPTE AL AZ YUKARIDAN GÜN İÇİ VEYA ERTESI GÜN COŞKUDA VER kağıdı olmaktan öte bir getirisi olmaz..
    Kaldı ki haberler bitti..
    Bilanço geçti..
    Sermaye artımı beklentisi haberi geldi..
    Bu haberlerdede coşkuda sat kuralını uyguladılar..
    Eee daha elle tutulur ne beklentisi var??
    Hayellerdekinden başka..
    Uzun vade tutulacak hisse modunda değil.Patronun hamleleri hisseyi yavaş yavaş bitiriyor..
    Bedelli için ortaya sürülen Malatyadaki fabrika bile yalan oldu.Demekki yönetim her turlü yalanla dolanla ceplerini doldurma peşindeler..
    ASla ytd..kişisel görüşümdür..

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Biontech hissesi 13 USD idi , 353 USD yi gördü en yüksek

Cuma günü ise %5.73 yükseliş ile 174 USD den kapandı.

Corona bitti fakat %1300 primli şu anda. Çünkü yeni Bir ürün geliştirebilir beklentisi hep var.

Kazandığı parayı çalıştırsa finans piyasalarında, yine her yıl muntazam kar yazar.

Bizim düşüş abartılı oldu. Çünkü 32 kat yukselmistik.

Ve olmadı gerejen seviyenin altındayız şu anda

Çünkü son üç yılda sermayesi 1 kat artan hisseler en az %300 yükseldi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Kasa da o kadar nakit var iken ve etrafa nakit birc vermiş iken,. Bedelli sermaye artırım izni alamaz .
    Bizim SPK herşeye izin verir..!!

6.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Bizim SPK herşeye izin verir..!!
    en doğru laf.

7. SPK'nın böylesi bir konjonktürde şirketlerin bedelli sermaye taleplerine izin vermeme gibi bir lüksü kesinlikle yok. Kasası ağzına kadar dolu olup 1 kuruş borcu olmayan bir çok şirket (en son KLGYO örneği) tırışkadan "yeni yatırım" bahanesiyle talepte bulunup bedelli yaptılar. Şimdi Muratçığım çıksa dese ki Malatya'daki fabrikada istihdamı artıracağız, pamuk eller cebe, 1 haftada onaylar SPK. Şuna özellikle dikkat ettim küçük yatırımcının aleyhine, patronların lehine olan şirket talepleri çok kısa sürede neticelendiriliyor...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    SPK'nın böylesi bir konjonktürde şirketlerin bedelli sermaye taleplerine izin vermeme gibi bir lüksü kesinlikle yok. Kasası ağzına kadar dolu olup 1 kuruş borcu olmayan bir çok şirket (en son KLGYO örneği) tırışkadan "yeni yatırım" bahanesiyle talepte bulunup bedelli yaptılar. Şimdi Muratçığım çıksa dese ki Malatya'daki fabrikada istihdamı artıracağız, pamuk eller cebe, 1 haftada onaylar SPK. Şuna özellikle dikkat ettim küçük yatırımcının aleyhine, patronların lehine olan şirket talepleri çok kısa sürede neticelendiriliyor...
    Çok doğru. Hepimiz a1 capitalin arzında rtalb paylarını satmasını da bekliyoruz ama bu adam satmayacak gibi duruyor.
    Ters köşe yapabilir. Sonrasında fabrika demirbaşları içinde bedelli gelebilir. Bugün dolar bazlı bakarsak makinalar 3 5 milyon dolar bunun için birşeyler yapabilir. ytd

Sayfa 264/505 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •