Artan

21,78 10 18:10
47,84 9.98 18:10
15,43 9.98 18:10
35,28 9.98 18:10
16,43 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

15,48 -10 18:10
10,72 -9.99 18:10
121,00 -9.97 18:10
23,04 -9.93 18:10
4,64 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

15.509.377.633,50 18:10
15.333.223.165,25 18:10
10.229.415.571,64 18:10
8.925.760.735,95 18:10
8.908.191.607,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 314/485 ÝlkÝlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon
Arama sonucu : 4041 madde; 2,505 - 2,512 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RTA laboratuarlarýnda ilk 1 saat içinde tahta kapanýrken hissenin dirençlerde zorlanmadan geçtiði görülüyor.
    Hisseye talep çok fazla ,þu an için öyle görünüyor.
    Çýkýþýn bu hýzla giderek devam etmesi ,daha önce belirttiðimiz özellikleri yanýnda hisse ile ilgili acaba gelecek farklý bir habermi var düþüncesini bize vermekte.

2.  Alýntý Originally Posted by yarasa Yazýyý Oku
    RTA laboratuarlarýnda ilk 1 saat içinde tahta kapanýrken hissenin dirençlerde zorlanmadan geçtiði görülüyor.
    Hisseye talep çok fazla ,þu an için öyle görünüyor.
    Çýkýþýn bu hýzla giderek devam etmesi ,daha önce belirttiðimiz özellikleri yanýnda hisse ile ilgili acaba gelecek farklý bir habermi var düþüncesini bize vermekte.
    Ma'þaAllah

1.75 TL den 64'e yükselirken bir haber yoktu. Tek haber Corona virüsü idi.

Þimdi de Corona rüzgarý esmeye baþladý ve hareketlendi tahta.

Zaten enflasyon bazýnda ve USD bazýnda tahta ucuz idi 1 ay önce ve USD direnç 3.5 USD halen . USD zirvesine giderken þirketin sermayesi bu kadar güçlü deðildi, ve kar 30 milyonlarca idi. Þimdi neredeyse 150 milyon lira kar yazan bir þirket oldu. Ozsermayesi 38 milyondan 350 milyon liraya yükseldi

Yani... Bu yükseliþ geç bile kaldý

Haber düþer mi bilinmez, dusecekse bir haber, enzim yada yabancý ortaklýk haberi olmasýný dilerdim.

Görüntü pozitif, iþlem hacmi olumlu.

Teknik olarak 200 günlük kýrýlýrsa, hissenin önemli yükseliþ yapacaðýný yazmýþtýk zaten ve yapýyor

1 milyar lira iþlem hacmi hangi gün olacak merak ediyorum.

Ýþte o gün ,karar aný
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

3.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Ma'þaAllah

Zaten enflasyon bazýnda ve USD bazýnda tahta ucuz idi 1 ay önce ve USD direnç 3.5 USD halen . USD zirvesine giderken þirketin sermayesi bu kadar güçlü deðildi, ve kar 30 milyonlarca idi. Þimdi neredeyse 150 milyon lira kar yazan bir þirket oldu. Ozsermayesi 38 milyondan 350 milyon liraya yükseldi

Haber düþer mi bilinmez, dusecekse bir haber, enzim yada yabancý ortaklýk haberi olmasýný dilerdim.

Teknik olarak 200 günlük kýrýlýrsa, hissenin önemli yükseliþ yapacaðýný yazmýþtýk zaten ve yapýyor

Ýþte o gün ,karar aný
    KRALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL. Helal olsun sana. sen buranýn üstadýsýn. kimse eline su dökemez.

4.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Ma'þaAllah

Ýþte o gün ,karar aný
    Yazdýklarýnýn külliyen düzmece olduðunu hepimizden iyi biliyorsun. Covid"in en yoðun zamanlarýnda bu hisse hep düþtü. Ýþlem hacmi dediðin þey tamamen aldatmacadan ibaret. 2 senedir iþlem yapmayan patron aracý kurumu A1 bir ay önce iþlem yapmaya baþlýyor. Hisse hareketleniyor, iþlem hacmi artýyor, yersen!

Yazmaya deðmez ama kimin ne olduðunu herkes bilsin.

Yukarýda mesajýný alýntýladýðým arkadaþýn daha önce vermiþ olduðu 3-4 yalan/yanlýþ bilgiyi düzeltmiþtim. Üzerinden 7-8 ay kadar geçmiþtir. Buralarý çok takip eden biri deðilim. Kendisi bilgiden ziyade boþ laf ve hamasete dayalý paylaþýmlar yapar.

Allah kimseyi bu arkadaþýn durumuna düþürmesin.

Aç kal fakir kal ama kuzularý kurda götüren çakal olma.

Git o patronuna söyle; karun kadar zengin olsun fark etmez, adýný arama motoruna yazdýðýnda karþýsýna hep ayný gerçekler çýkacak. Bazý þeyler parayla satýn alýnmaz.

Ülkenin gururu olma potansiyeline sahip gül gibi þirket bir borsacýnýn elinde ne hallere düþtü.

Bir ortaðý olarak Rta"yý ve dolayýsýyla ana holdingi ve iþtiraklerini iki sene yakýndan takip etmiþ biriyim. 4-5 ay önce sabrým tükendi ve ortaklýðýmý sonlandýrdým.

Sayfalarca yazý yazabilirim ama inanýn deðmez. Sadece þu kadarýný söyleyebilirim. Rtalb ve glryh hisselerinde binlerce yatýrýmcý aylarca feryat figan maðdur oldu. Þirketin hakim ortaðý olan þahsiyet kýlýný kýpýrdatmadý. Bu adamýn aracý kurum sahibi olmasý Türk sermaye piyasalarý ve yatýrýmcýlar için büyük bir hakarettir.

Son olarak þu notu düþeyim. Yazdýklarým kesinlikle al veya sat tavsiyesi olarak algýlanmasýn lütfen. Kendi tecrübelerimden yola çýkarak durum tespiti yapmak ve bilgilerimi paylaþmak istedim sadece. Hisse fiyatý iki katýna çýkar, yarý fiyatýna düþer bu beni ilgilendirmez. Kimsenin ahýný almak istemem. Vebal almak ve kul hakkýna girmekten korkarým.

5. Al demem sat demem.

Bu patron yaramaz deyip onlarca platformda birbirini gazlayip dibe çekti yatýrýmcý.

Patronla ne iþin var. Reele bakmak esastýr
    .
    Herþey aslýna ergeç rücu eder
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

6. Sn. kulyutar senin mesajlarýýný alýntý yapýp ýnvestinge te yayýnlayan gördüm. haber vereyim dedim. sen ne büyük üstadsýn.

7. Bakan Koca, "Ciddi bir hastane yükümüzün olmadýðýný çok rahat söyleyebiliriz" demiþti

Türk Yoðun Bakým Derneði Baþkaný'ndan Covid-19 açýklamasý: Bazý hastanelerde, yoðun bakým servisleri yüzde 100 doluluk oranýna ulaþtý

8. Yükseliþi kaçýrýp sinir sistemi daðýlmýþ olan arkadaþlara acil þifalar dileriz . 6 lira olduðu gün , bu hissenin ölüsü 11 .50 eder demistik. Sabýr en acý meyvedir,

Spek ucuzdan mal aldýrmaz, hatta sattirýr

Cümleten hayýrlý kazançlar dilerim

Sayfa 314/485 ÝlkÝlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •