Aslinda 8 F/K gorebilir diyerek hedef fiyat vermis. 11.37ye denk gelir hedef fiyatı. Ustelik hemen sonrasinda 2. Bir hedef daha cikartabiliriz sozlerinden. 8f/k oluduktan sonra zaten acikladigi karlar ile tekrar 4f/k lara dusecek demis yani ordan bir ralli daha yaparsa 11.37x2 desek 20TL ustu fiyatlama olur. Bu hemen ve kolay olacak birşey değil tabiki. Kesin olacak demekte değil. GSD ralli sonrasi keskin düşüş yapmayi seven bir tahta.. benim asil ilgilendigim soylenen hedefler değil.. Bedelsiz ve Temeettu ile ben artik karakter degistiriyorum korkulacak yatirimci dusmani bi hisse degilim artik yatirimcim kazanacak mesaji vermiştir. Piyasa zamanla buna inanirsa ve GSD bu cizgide devam ederse gercekten ztn miraslik ve uzun vade kagidi olur. Insanlarin agzindan cikan hedef fiyatlar hata yaptirir kazanma coskusuda para kaybettirir. Biz kagidin girdigi yeni yolu izleyelim. Ya Nasip.
 Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
Rapor eğer gelecekse, gelmeden Tacirler�in fonlarından TCD veya TKF malı toplayabilir. Hazır bedelsiz ve temettü haberi de var. 800-900 milyon TL kar demişler. Buna göre hedef fiyat verirlerse ilginç rakamları görebiliriz.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.