Sayfa 157/426 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
Arama sonucu : 3407 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1. Çok şükür tavan olduğunu da gördük. İnşallah hakettiği değere ulaşır.

2. aslında bedelsiz ve kar payı vermesı hısseyı bundan sonra cazıp hale getırebılır.

sektor guzel ve karlı ,kasa para dolu ve mevcut konjektür şirketten yana..

eğer diğer dostların da dediği gıbı şirket seneyede 25/30 kuruş temettu dağıtsa, kı dağıtma ihtımalı yuksek.

bölünmüş halıyle bu fıyatlardan alan bırı için çok cazıp gıbı duruyor..

ayrıca sıradan bır temettu hissesi gıbı değil buyumeye çalışan bır şirket olması da cabası..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3. Twitter’da Osman Özen dostumuz çok güzel özetlemiş Gsdho’yu…

https://twitter.com/osman_ozen1/stat...3QrGYv7qvi7Omw

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Twitter’da Osman Özen dostumuz çok güzel özetlemiş Gsdho’yu…

https://twitter.com/osman_ozen1/stat...3QrGYv7qvi7Omw
    Denizcilik ve bankacılıkta bu sene ve inşallah sonrasında devam edecek yüksek karlar, şirketi inşallah çok iyi bir noktaya taşır. Ama asıl voliyi vurduracak olan eğer olursa Silopi Elektrik’in halka arzı olur gibi.

5. Arkadaşlar denizcilik bu yıl lokomotif olacakken neden GSDHO gidiyor da GSDDE yi basıyorlar ?

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Arkadaşlar denizcilik bu yıl lokomotif olacakken neden GSDHO gidiyor da GSDDE yi basıyorlar ?
    Benim görüşüm şu şekilde. Son yükseliş temettü ve bedelsiz haberinden dolayı oldu. Ucuzluk olarak da Gsdho önde. Ama geçen sene 2. çeyrek bilançodan sonraki gibi bir ralli olursa Gsdde’nin daha çok kazandırması muhtemel. Buna karşın ben pozisyonumu değiştirmem çünkü Gsdho’nun Silopi gibi bir hikayesi de var ve daha likit.

7.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Galiba Çin’deki covid problemleri nedeniyle emtialarda düşüş vardı ve navlun vadelileri eksiydi. Spotta ise Supramax 232 dolar artarak 29685 dolara çıkarken Handysize 606 dolar artarak 27683 dolara çıktı.
    Vadeliler yataydı. Spotta Supramax 173 dolar artarak 29858 dolara çıktı, Handysize 464 dolar artarak 28147 dolara çıktı.

Duhul
    Oct 2018
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    103
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Arkadaşlar denizcilik bu yıl lokomotif olacakken neden GSDHO gidiyor da GSDDE yi basıyorlar ?
    arkadaşlar basit matematik sebebi ile oluyor bu.

1. GSDDE'nin piyasa değeri 2 gemi ile GSDHO'nun 6.5 gemisine oranlı çok yüksekti.

GSDHO'nun birikmiş karları, enerji ve banka karları var.
    Baş Ekonomi Yazarı @minikyolculuk
    Değer Yatırımcısı,VIOP Trader,SK007 Hisselerini takipçisi -

Sayfa 157/426 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •