Originally Posted by
frt77
Sabah baktým 3.95, nasýl korktum bu yeni gelen kararýn þirketimizin tüm finansallarýný bozacagýndan. Sonra bir baktým ki bizim þirket parasýný rahatlýkla yurd dýþýndaki iþtiraklerinden tutabilir, zaten bankasý olan bir holding bu kararýn açýðýný bulamayacak ta diðer küçük þirketler mi bulacak.
Sonuç olarak tekrar 4tl altýnda bize hisse alýmýný temin eden deðerli þirket spekulatorumuzun ellerinden öperim. 3 ay kalmaz minimum %30 veya daha fazlasýna aldýðýmýz lotlarýný tekrar ona teslim ederim.
SM-G780F cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen sevgili ortaðým frt77.Ben de bugün daha önce sattýðým (1/4 ünü 3.75 ten 1/4 ünü 4.15 ten o günkü tavan ve 2/4 ünü 4.88 olmak üzere aort 4.415 ile) ve daha sonra aldýðým (1/4 ünü 4.50,1/4 ünü 4.12 ve bugünde 2/4 ünü 3.85 aort olmak üzere tamamýný 4/4 ünü 4.08 aortla ve 10.000 lot evladiyelik kalan 1.84 maliyetli) ile alýþlarýmý tam birime ve ilave 10.000 lot ile tamamlýyorum.
.
Yukarýdaki yorumuna da imza atarým diyerek aldýklarý kararla biz ky lere bu imkaný veren BDDK yetkililerine ve sevgili güççük durgut ve avaneleri ve ek olarak spek emmime saygýlarýmý sunuyorum.
.
Tek lot malý olmasa da bir daha yazmayacaðým demesine raðmen herhangi bir teknik ve temel analiz yapmadan bizi düþecek diye uyaran sevgili kazanýcý 1907 FB li kardeþime de þükranlarýmý sunarým.
.
Syg
Burada verdiðim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlý olup yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir ve her türlü alým satým iþlemlerinizde yatýrým danýþmanýnýza danýþarak karar vermeniz önerilir.
Yer Ýmleri