bugün yılmaz özdilin köşe yazısını okudum.Aziz nesin vakfını ,öğrencileri yazmış ,aç doyurma bahanesiyle cebine çalışan dernekleri anlatmış.sanki üstteki yazıma cevap gibi olmuş ,tesadüflere inanmam .ben balarısı gibiyim aziz nesinin kitaplarını da okudum ,cav bella da mehterde türküde ilahide her türlü hoşuma giden müziğide dinlerim hiç bir kalıba sığmam bugun atomu parçalayan zeka sayesinde uzaya gidebiliyoruz ki inançsız ilim kör ilimsiz inanç topaldır diyor.her türlü yobazlık bağnazlık dinsizlik ahiretsizliği reddediyorum,eğitim sevgiyle olmalı bir tarafı doldururken diğer taraf boşaltılmamalı,aç doyur derken hayvana bitkiye insana güzel davran ruha da hitap et anlamında söyledim.ben yetimhane ziyaretine gittim oradaki çocukları gördüm herşeyleri var devlet ve yardımseverler el uzatmış ama gözlerinde sevgi eksikliği vardı.bir adam savaşta kolunu kaybetse acı çeker ama bir müddet sonra geçer ,fakat uzuv eksiliği ruhi üzüntüye sebep olur demekki insan sadece maddeden ibaret değil.hem sevgi dolu huzurlu bir ruh hemde maddi ilim ile ancak bir yere varılır.bilen insan öğrendikçe sonsuz bilgi karşısında ne kadar cahil olduğunu keşfeder , karşısındakini hiç bir değer üretmediği halde eğitimsiz cahil diye yaftalayamaz yaparsa kendi cahilliği ortaya çıkar, saygılarımla