Konu bayağı talip çekmiş, en son fibonacci uçuşa geçmiş. Kullandığı klavye bilgisayar bile tarikat imamları tarafından yapıldığından, doğal olarak güzel döktürmüş.
Her neyse gereksiz bir tartışma. Bu mükemmel dünyada mükemmel insanlar şu anda bile her dakika birbirlerine tecavüz edip, öldürüyorlar. Harika doğada her saniye trilyonlarca canlı birbirlerini öldürmeden parçalayıp canlı canlı bağırta bağırta yiyorlar, yangınlar canlıları yok edip öldürüyor, insanlar doğayı katlediyor, mükemmel insanın kurduğu fabrikaların çevresindeki dilovası, yatağan halkları mükemmel kanserlere yakalanıp sürünüyorlar, çaresizlik içinde altlarına kaçıra kaçıra ölüyorlar. tanıdığım doğa harikası üç gence efsanevi mükemmel dincilerin kurduğu tarikat yurtlarında yıllarca hem büyük öğrenciler hem çalışanlarca mükemmel tecavüz edilmiş.
Bu kadar mükemmel, açın, hastanın olmadığı dünyada, 3 ayda canlının genlerini değiştirip yeni canlılar yaratan genetikçiler varken, çocuğun ne renk gözlü ne renk saçlı olsun diyen genetikçiler varken, cansız maddelerden canlı hücre üreten labaratuvarlar 10 yıl içinde canlı et üretimine geçecekken, domuzun genetiğini değiştirip yeni canlı yaratıp kalbinide insana takan genetikçiler varken, insan genlerini değiştiren CRISP yöntemi on yıllar önce icad edilmişken, bilgisayarda yazılımla yapılan gözler doktorlardan daha iyi teşhis koyuyorken, böyle bir efsanevi dünyada din inançtır, isteyen inanır istemeyen inanmaz diyenler eşşek oğlu eşşektir. Bende eşşeğim. Bu konuda bidahada yazarsam hem eşşeğim hemde öküz.
Yanlız ayı niye akıllanmamış lafı güzeldi bak. 10 Bilim adamı gelse bunu çözemez, anca imam çözer.
Ayıya sormak lazım niye ayı kaldın. Tabi bizi diğer canlılardan ayırmakda ilginç. Ayıda bize soruyormudur sen niye insan kaldın ayı olmadın diye. Bu mantıkla soruyordur. Mesela bana sorun "sen salakmısın niye 195cm uzun boy ve sarışın çok yakışıklı olmadın." Cevap hazır "Allah işini bilir yarattı ise sebebi vardır, senin içine hınç, çekememezlik intikam vahşilik açgözlülük duygularını koyduysa sebebi vardır. Salakmısın diye imtihan ediyor. ne suç işledinde imtihan ediyor.? Bu duygular doğuştan var, bebek ne suç işledi, neden bir kuş doğar doğmaz diğer yavru kuşları vahşice öldürüp tek kalır. Ölenlerin günahı ne.? odamı imtihanda. Kuşlarda nefis var, duygu yok. İncelesen sende olan tüm duyguların ondada olduğunu bilirsin. İmam incelemiş ben ondan öğrendim, kendim araştırmam, yerim içerim söyleneni yaparım."
Her neyse biraz güldük eğlendik. Gereksiz konu bende kapatıyorum.
Bilgisizlik cahillik mutluluktur.(eğer senden akıllıların içinde değilsen)
.
Son düzenleme : alicemal; 17-05-2022 saat: 12:51.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri