Bugün bankalarýn USD konusunda ilk etaptaki kararýný göreceðiz.
Sabah bankalar açýlýnca doviz hýzlý düþtü. Düþününce sebebi, alttan doviz karþýlama isteðidir.
250 milyar dolar mýydý bankalardaki doviz mevduatý. Bu parayý satan kime satacak.? Bankaya satýyordur. Hali ile banka bu yükü aþaðý fiyattan karþýlamak isteyecektir. Bir yere kadar indirip orada karþýlayacaktýr. Nereye kadar indireceðini satacak olanlarýn yoðunluðu belirleyecektir.
Müþterinin doviz satýþý bitince sonra göreceðiz sömürgeci siyonist bankalarýn yapacaðýný. Yine dovizi yükseltebileceklermi.? Ama önce TR deki yani içimizdeki abd ye hizmet eden bluumberg, fox, ekolu Türk gibi kanallar milleti hazýrlayacaktýr. Sürekli 7/24 doviz'den bahsederek milleti hazýrlayacaktýr. Talep varmýþ anlamýna gelecek haberler yapacaklardýr. Global siyonist firmalarda raporlar ve demeçlerle katký vereceklerdir. Sonra bankalar dovizi yükseltmeye baþlayýnca vatandaþ tepki vermeyecek, normal görecektir. Üzerine ekonomistlerde bu kanallarda dovizin niye yükseldiði konusunda milleti ikna edecektir. Sonra millet yine dovize yönelecektir, tekrar almayana "enayi" diyeceklerdir. Piyon olduklarýný bilmeden.
Bakalým kan emici bankalar ne yapacak. Tabi bu bankalar abd dede halkýn kanýný emiyorlar. Devletten aldýklarý trilyonlarý çalýþan vatandaþlar ödüyor.
Bize özel deðil, tüm dünyada böyleler. Bazý ülkeler fazla izin vermiyor olabilir.
USD bir yerde dengelenecek ama bu hemen bugün olmaz. Kurumsal kesim çok hýzlý davranmaz.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri