Konu bayaðý talip çekmiþ, en son fibonacci uçuþa geçmiþ. Kullandýðý klavye bilgisayar bile tarikat imamlarý tarafýndan yapýldýðýndan, doðal olarak güzel döktürmüþ.
Her neyse gereksiz bir tartýþma. Bu mükemmel dünyada mükemmel insanlar þu anda bile her dakika birbirlerine tecavüz edip, öldürüyorlar. Harika doðada her saniye trilyonlarca canlý birbirlerini öldürmeden parçalayýp canlý canlý baðýrta baðýrta yiyorlar, yangýnlar canlýlarý yok edip öldürüyor, insanlar doðayý katlediyor, mükemmel insanýn kurduðu fabrikalarýn çevresindeki dilovasý, yataðan halklarý mükemmel kanserlere yakalanýp sürünüyorlar, çaresizlik içinde altlarýna kaçýra kaçýra ölüyorlar. tanýdýðým doða harikasý üç gence efsanevi mükemmel dincilerin kurduðu tarikat yurtlarýnda yýllarca hem büyük öðrenciler hem çalýþanlarca mükemmel tecavüz edilmiþ.
Bu kadar mükemmel, açýn, hastanýn olmadýðý dünyada, 3 ayda canlýnýn genlerini deðiþtirip yeni canlýlar yaratan genetikçiler varken, çocuðun ne renk gözlü ne renk saçlý olsun diyen genetikçiler varken, cansýz maddelerden canlý hücre üreten labaratuvarlar 10 yýl içinde canlý et üretimine geçecekken, domuzun genetiðini deðiþtirip yeni canlý yaratýp kalbinide insana takan genetikçiler varken, insan genlerini deðiþtiren CRISP yöntemi on yýllar önce icad edilmiþken, bilgisayarda yazýlýmla yapýlan gözler doktorlardan daha iyi teþhis koyuyorken, böyle bir efsanevi dünyada din inançtýr, isteyen inanýr istemeyen inanmaz diyenler eþþek oðlu eþþektir. Bende eþþeðim. Bu konuda bidahada yazarsam hem eþþeðim hemde öküz.
Yanlýz ayý niye akýllanmamýþ lafý güzeldi bak. 10 Bilim adamý gelse bunu çözemez, anca imam çözer.
Ayýya sormak lazým niye ayý kaldýn. Tabi bizi diðer canlýlardan ayýrmakda ilginç. Ayýda bize soruyormudur sen niye insan kaldýn ayý olmadýn diye. Bu mantýkla soruyordur. Mesela bana sorun "sen salakmýsýn niye 195cm uzun boy ve sarýþýn çok yakýþýklý olmadýn." Cevap hazýr "Allah iþini bilir yarattý ise sebebi vardýr, senin içine hýnç, çekememezlik intikam vahþilik açgözlülük duygularýný koyduysa sebebi vardýr. Salakmýsýn diye imtihan ediyor. ne suç iþledinde imtihan ediyor.? Bu duygular doðuþtan var, bebek ne suç iþledi, neden bir kuþ doðar doðmaz diðer yavru kuþlarý vahþice öldürüp tek kalýr. Ölenlerin günahý ne.? odamý imtihanda. Kuþlarda nefis var, duygu yok. Ýncelesen sende olan tüm duygularýn ondada olduðunu bilirsin. Ýmam incelemiþ ben ondan öðrendim, kendim araþtýrmam, yerim içerim söyleneni yaparým."
Her neyse biraz güldük eðlendik. Gereksiz konu bende kapatýyorum.
Bilgisizlik cahillik mutluluktur.(eðer senden akýllýlarýn içinde deðilsen)
.
Son düzenleme : alicemal; 17-05-2022 saat: 12:51.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri