Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,04 Mr 110,30 / 119,90
34,80 9.99% 88,45 Mn 34,80 / 34,80
17,30 9.98% 29,57 Mn 16,41 / 17,30
6,39 9.98% 504,12 Mn 6,02 / 6,39
85,95 9.98% 239,89 Mn 76,30 / 85,95
1.349,00 -9.95% 184,92 Mn 1.349,00 / 1.508,00
2,90 -9.94% 883,58 Mn 2,90 / 3,13
21,66 -8.84% 265,05 Mn 21,42 / 24,44
6,49 -8.72% 98,62 Mn 6,42 / 6,88
7,80 -8.24% 5,48 Mn 7,80 / 8,01
3,20 4.58% 21,84 Mr 3,06 / 3,32
320,00 0.87% 8,87 Mr 317,75 / 322,25
12,98 8.8% 5,46 Mr 11,64 / 13,12
193,40 0.73% 5,03 Mr 189,40 / 197,00
413,00 0.49% 4,18 Mr 407,00 / 416,25
18,50 -0.43% 492,30 Mn 18,28 / 18,66
78,00 -0.13% 3,07 Mr 77,40 / 78,50
193,40 0.73% 5,03 Mr 189,40 / 197,00
749,00 0.4% 1,51 Mr 742,50 / 752,00
93,70 0.54% 223,21 Mn 92,75 / 94,05
116,00 0% 98,61 Mn 114,90 / 116,30
31,00 0.58% 115,93 Mn 30,62 / 31,62
10,75 0.47% 110,97 Mn 10,71 / 10,82
81,90 0.61% 215,20 Mn 81,35 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 241/853 ÝlkÝlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 1,921 - 1,928 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Çok ilginç,

sadi uzunoðlu isimli akademisyen, üniversiteleri dolaþýp bitcoin i anlatýyor.

bitcoin den bahsetmiþtim.

CIA nýn yarattýðý, þu an yahudilerin kurduðu princeton universitesinin kontrolunde gibi görünen digital para.

Bi ara yahudi mahfi eðilmez bitcoin öðretisi yapýyordu, sonra sazý yahudi kanallarý aldý, USD kuru verir gibi bitcoin fiyatý vermeye baþladýlar.

Þimdide sadi uzunoðlu ve ekibi, üniversiteleri dolaþýp gençleri bitcoin için hazýrlýyorlar...

Geleceðimizi de abd kucaðýnda hazýrlayanlarýn çalýþmalarý devam ediyor.

Derinden ilerliyorlar... Býkmadan usanmadan, on yýllar boyu sürekli böyle dipten ülkeyi oyuyorlar... Para CIA dan olmalý. FED de basýp basýp kullanýyorlar.
    CIA nýn bütçesi, Türkiyenin bütçesine yakýn.

Gizli bütçesi ise uyuþturucu ticaretinden. Güney amerika ve afganistan uyuþturucu ticareti kontrollerinde...

Parayý da bizim gibi ülkelerdeki yahudilere yada satýn aldýklarý yaþam formlarýna verip, ülkeyi sömürgeleþtiriyorlar. Bizim durumumuzda, sömürgeliðe uysalca devam etmemizi saðlýyorlar.

internette, yahudilerle ermeni akademisyenler, ekonomistler, para piyasasý oyuncularý, hep birbirlerinin haberlerini aktararak, ortak bir sürü oluþturuyorlar. Birini okumuþsan diðerlerinde yönlendiriyorlar. Güzel paslaþýyorlar.

Sizin beyninizi yýkýyorlar.

yapamayýz edemeyizciler, kendi ülkelerinden nefret edenler, hep bu heriflerin eseri.

Eskiden robert kolej gibi misyoner okullarýndan yetiþenler bu ülkenin ebesini bellemiþlerdi, þimdi internetten devam ediyorlar.

Peki bu herifler neden üniversitelerde, TV de ve internette, milleti bitcoin e hazýrlýyorlar.

Yarýn ülkemiz bitcoine geçtiðinde, halk hiç sorun çýkarmadan kabul etsin diye.

Þu an deðil ama belki 20 sene sonra, bitcoini eleþtiriyorum diye gençler bana saldýracak. O kadar beyinleri yýkanmýþ bir sürüye dönüþmüþ olacaklar.

Medyadaki yahudilerin ve satýn alýnmýþ olanlarýn görevi bu, gençleri ve ülkeyi hazýrlamak.
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

2. Alicemal bey, tv100 de okan bayülgen'in programýnda 'para' ve 'para 2' adlý programlarý izlediniz mi? Ýzlediyseniz program ve katýlýmcýlar hakkýnda görüþleriniz nelerdir?

LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Endeksin son haftadaki, geçmiþe uymayan hareketleri rahatsýz edici.

Arada sýrada sebep arýyorum, hala kafamda net biþey oluþmadý.

Bir müddettir girmediðim VOB tarafýna girdim, geriye doðru 20-30 sayfa okudum. önce "pamuk" muhabbeti, ardýndan "caným sýkýlýyor gündüz ne yapayým" muhabbeti, pek biþey öðrenemedim.

Kafamda parça parça bilgiler var ancak bu bilgileri birleþtirebilecek kadar bilgiye henüz ulaþamadým.

Hoþ son 1 haftadýr pek haber, analiz, yorum okumuyorum.

Sinirlerimin çok gerildiðini fark ettim. Hoþ kendimi bildim bileli gerginim de, kontrol edemeyeceðim seviyeye çýkabilir diye korkmaya baþladým, ortalama yý biraz geçtim.

O sebeple dün karar verdim, iyi þeylere odaklanmaya çalýþacaðým.

Endeks çok rahatsýz edici.

Yaptýrýmlar konusu var.
    Yýl kapanýyor.
    Özel Bankalarda bilmediðimiz kötü senaryomu var.? özel bankalarda gizlenmiþ yüklü batýk kredimi var.?
    devlet bankalarý zaten elleri iþsizlik fonunda ve varlýk fonunda... onlara her gün bayram. ye ye uzun süre bitmez.
    Yabancýlarýn payýnýn, dip dönüþü gibi görünen bi dönemden sonra azalmaya devam etmesi düþündürücü. En kötüsüde bu. Diðerleri geçici süre sorun yaratýr, ama yabancý çýkýþýnýn, ekonomide düzelme gibi görünen dönemdede devam etmesi, oyunu deðiþtirebilir.
    Son düzenleme : alicemal; 11-12-2019 saat: 19:33.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    harita, tv100 ün reklamýný yapar gibi yazmýþ. Sorunun arkasýnda gizli reklam var. Beni yer bezi gibi kullanmýþ ve atmýþ gibi bir durum var.

Ya yaþý küçük, yada yaþý büyük ama tv100 reklamý yapmak için beni kullanýyor.!

Ýyi þeylere odaklanmaya çalýþacaðým demiþtim. O sebeple karþýmdaki dürüst biriymiþ gibi cevap vermeye çalýþayým. Belki gençtir, bu þekilde sormasý normal olabilir.

tv100 izlemiyorum, okan bayülgeni görsem 2 diþini kýrmak isterim.
    Bu kanal ilk reklamlarý çýktýðýnda bi kaç kez 10 dakka kadar baktým. Bana hitab etmiyor. O sebeple bi daha bakmadým.
    para programlarýnýda seyretmedim.
    @NeAcaipDunya

5.  Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    harita, tv100 ün reklamýný yapar gibi yazmýþ. Sorunun arkasýnda gizli reklam var. Beni yer bezi gibi kullanmýþ ve atmýþ gibi bir durum var.

Ya yaþý küçük, yada yaþý büyük ama tv100 reklamý yapmak için beni kullanýyor.!

Ýyi þeylere odaklanmaya çalýþacaðým demiþtim. O sebeple karþýmdaki dürüst biriymiþ gibi cevap vermeye çalýþayým. Belki gençtir, bu þekilde sormasý normal olabilir.

tv100 izlemiyorum, okan bayülgeni görsem 2 diþini kýrmak isterim.
    Bu kanal ilk reklamlarý çýktýðýnda bi kaç kez 10 dakka kadar baktým. Bana hitab etmiyor. O sebeple bi daha bakmadým.
    para programlarýnýda seyretmedim.
    Kendimi genç olarak görmüyorum artýk ama iltifatýn için teþekkür ederim.

Belki retorik yönüm sizin kadar olmadýðýndan yanlýþ anlaþýlmýþýmdýr. Þöyle özetleyim; Ben hayatý tekdüze yaþayan bir insandým (mümkün mertebe hala öyle olmaya gayret ediyorum) ama hayat bana þunu öðretti ki kimse öyle deðil. Herkesin oturduðu taþýn altýnda bir karýþ pislik var! Onun icin artýk perdenin arkasýný görmeyede çalýþýyorum. Sizin tabirinizle, keçiliðinizi kullanýp bu programdaki konuklarýn söylemleri ve hatta kendileri hakkýndaki görüþünüzü merak etmiþtim. Ýzlemediyseniz yapacak bir þey yok. Amacým reklam deðil, zaten ne o kanalý nede o programý takip ediyorum. Youtubeda dikkatimi çekmiþti uyku öncesi ninni yapmýþtým sadece.

Neyse sizin iþiniz çoktur malum maymunlarýn gözünü açmak kolay deðil. Parazit yapmayým daha fazla. Saðlýcakla kalýn.[emoji113]

Not: Bu bir youtube reklamý olmamakla birlikte aksine oradaki reklamdan gýna geldiði icin sevmediðim bir sitedir.[emoji5]

LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    harita temiz çýktý.

Üstüne medeni ve yeterince saygýlýda da çýktý. Yeni nesillerde altýn deðerinde huylar bunnar.

Bu durumda güzel bir cevabý hak ediyor. Kullandýðý retorik kelimesinin anlamýný çözeyim, daha temiz bir cevap vereceðim.

Temiz cevaba gelirsek.
    Söylediðim gibi tv100 izleyemedim. Beyin kabul etmedi. Ama alaska belgesellerini beyin kabul ediyor. neden.? Çünki, önemli kýsmýnýn kurgu olduðunu fark etmeme raðmen, görmediðim bilmediðim þeyleri anlatýyorlar.

Dur yaw temiz cevap dedik.

Þimdi programlarý izlemediðime göre, sadece geçmiþte programlarýný çok izlediðim, mimiklerlede olsa orta mesafeden kendisi ile kýsa süreli kapýþtýðým Okan Bayülgen den bahsedeyim.

Alaycýlýðýný ve karþýsýndakini aþaðýlamalarýný görmemezlikten gelirsek, Kafasý çalýþan biridir ve üretkendir. Toplumdan aldýðý kadarýnýda verir. Parazit deðildir.

Bayülgenle uzun yýllar kapýþan ve yenen beyazýt öztürk, þaþýracaksýnýz ama benim deðerlendirmeme göre çok daha deðersizdir.

Neden derseniz. Bayülgen in ünlü yaptýðý ve bol para kazandýrdýðý yanýnda çalýþanlar var.
    beyazýtta yok. Yanýnda yetiþtirdiði, ünlü yaptýðý, para kazandýrdýðý kimse yok. Ekran hayatý boyunca tamamen kendi cebine çalýþtý. Peki bu suçmu.? Deðil tabiki ama anlattýðým þey farklý.

Bu büyüklükle alakalý. Bayülgen büyük biri, kendi deðerinden parça koparýp çalýþanlarýna veriyor ve onlar kendi ayaklarý üzerinde durabiliyor. Bayülgen yanýndakine yer açarak kendi deðerinden parça koparýp yanýndakilere verdiði halde, yinede deðeri eksilmiyor. KORKMUYOR deðerim eksilir diye.
    Ama beyazýt kendinin çok küçük biri olduðunu düþünüyor olmalýki, kendinden baþka kimseye yer açmýyor ve kafalarýný çýkarmalarýna izin vermiyor. Onlara yer verse kendisi yok olacakmýþ gibi hissediyor. Tabi yaptýðýnýn farkýnda deðil, içgüdüsel bir olay. Genetikle alakalý. o ses Türkiye de biraz daha olgunlaþmýþ hali var. Yaþ dolayýsý ile bencilliði biraz azalmýþ. Küçüklük baki tabi ona biþey yapamaz.

Bayülgen, bulunduðu topluma aldýðý kadar veren de bir þahsiyet. beyazýt ise sadece alan bir þahsiyet.

Beyazýtlarýn çok olduðu toplum uzun vadede batar. Herkes kendine çalýþýr.
    Bayülgenlerin çok olduðu toplum ise ayakta kalýr.

Çok çeliþkili gelecek ama beyazýtý seyrederim, Bayülgeni artýk seyretmiyorum.
    Ama ülke yönetimine kimi alýrsýn dersen, beyazýtý kapýya bekçi dikerim yok yaw aþçý yamaðý yaparým, Bayülgen i yönetime alýrým. Eðlenmek baþka þey, toplumu ayakta tutmak baþka þey. Ben niye toplumu ayakta tutmaya çalýþýyorsam, oda ayrý konu.

Bu ikisinin alternatifi Yýlmaz Erdoðan. Bayülgendende çok daha deðerlidir çünki pek çok elemanýný yetiþtirdi ve onlarý ünlü yaptý. hepside bol para kazanýyorlar. Erdoðan, aldýðýný tamamen topluma geri veriyor.

beyazýt en dipte, Bayülgen ortada Erdoðan daha yukarda.

En tepedede keçi var. Dur yaw, vazgeçtim, altýmda ne arýyor bunnar. Çok rahatsýz edici.

Ben kenarda baðýmsýzým, ulvi yim. Evreni ben yarattým abicim. hatta evrenin bizzat kendisiyim. Siz yoksunuz. Hali ile boþa yazdým deðilmi.? Soru da anlamsýz oldu.
    her neyse..

Verdiðim cevap, harita nýn beklediði cevap deðildi çünki para piyasalarý konusunda konuþmak istiyordu. Ancak programý seyretmedim ve harita ya saygý göstermek amaçlý cevap vermeye çalýþtým. Sýrf saygý gösterisi, cevap deðil.

Ýmdi evren bensem kime saygý gösterdim, tabiki yine kendime göstermiþ oldum...

---

Bu arada bugün para piyasalarýna bakmayacaktým. pavýl ne dedide endeks 109 bini geçti anlamýþ deðilim.? Endeksin üzerinde tonlarca aðýrlýk var gibiydi.

Sanýrým olanlar, mevcut problemlerle, yýlsonu yüksek kapanýþ isteðinin kapýþmasý gibi.
    Son düzenleme : alicemal; 12-12-2019 saat: 12:26. Sebep: setup
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Temsa da satýlmýþ. Hoþ satýlmayan kaldýmý.?

Satan Türkiye'li, alan Türkiye'li ama þirketin sahibi artýk Ýsviçre.

Neden.?

Çünki alacak olan Türkiyeli lavuk, isviçrede þirket kuruyor ve bu þirket adýna Temsa yý alýyor.

Neresi kötü.?

tayyip adýna üzücü. Temsa ya kafa atmaya kalksa, yada kendi deyimi ile kucaðýna oturtmaya kalksa, karþýsýnda Ýsviçre yi bulacak.

Hadi oturt bakalým kucaða.

Zaten bu adamlarýn Ýsviçrede þirket kurup Temsa yý alma sebebide büyük ölçüde budur. Siyasetçi denen yaþam formlarý kendisini kucaða oturtmasýn diye.
    Bi sorun olduðunda, isviçre mahkemeleri müdahil olacak. "Duuuur hemþerim, bu þirket bizim ve temiz ahlaklý savcýlar hakimler tarafýndan korunuyor" diyecekler. Hoþ hýrsýzlar Han'ý isviçrenin ahlaklý insaný da ayrý konu ya.!

Ülke bu hale geldi ve kilit taþlarýndan biride özal ailesidir. akp nin rolü tüy dikmekti, çokda güzel baþardýlar...
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Hýzla haberlere bir göz gezdirdim.

Ýyi yönden bakmaya çalýþacaðým kararýma uygun olarak kýzmamaya çalýþacaðým.

Garibana her yýl 100 bin konut fos çýktý. Eðri deðnekten doðru iþ çýkmaz. Proje yine müteahhit zengin etme projesi. Net 65 m2 zemin kat 2+1 evi 140bin TLden sana satýyorlar. tek avantaj 20 yýl vade.
    Dez avantajlar, küçük ev, kötü malzemeli bina, zemin kat, þehir dýþý,eðitim kötü. O kontlara cami ve imam hatip okullarýda koyacaklardýr. Orada oturursan çocuðun imam hatipe gitmek zorunda çünki adrese dayalý. Özele gönderecek halinde yoktur orada oturduðuna göre.
    140 bin TL ye 2. el orta büyüklükte üst katlarda bir ev alýrsýn. Popüler 5 þehirde þehir kenarýnda alýrsýn, popüler olmayan þehirlerde istediðin semtte alýrsýn. Ama Peþin olduðundan alamazsýn, toki yi mecburen tercih edeceksin, çocuðun imam hatiplerde okuyacak ve geleceðinde dezavantajlý hale gelecek. yani gelecek nesillerininde fakirliðini garanti edeceksin. Bir %20 kurtarýr ama çoðunluk karanlýða gider.

Bugünlerede böyle geldik. Kendini kurtaranlar devlete yerleþti, hep devleti kendi çýkarlarýna kullandýlar. Sonuç bu oldu, karþýmýza özal ve akp çýktý. Devlet olanaklarýný herkese eþit paylaþtýrsalardý, durum farklý olurdu ama medyayý ele geçirmiþ yahudi faktörü var. Oyunu bozar.

her neyse...

Benim iyimserliðimde bu kadar oluyor.
    @NeAcaipDunya

Sayfa 241/853 ÝlkÝlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •