Çok ilginç,
sadi uzunoðlu isimli akademisyen, üniversiteleri dolaþýp bitcoin i anlatýyor.
bitcoin den bahsetmiþtim.
CIA nýn yarattýðý, þu an yahudilerin kurduðu princeton universitesinin kontrolunde gibi görünen digital para.
Bi ara yahudi mahfi eðilmez bitcoin öðretisi yapýyordu, sonra sazý yahudi kanallarý aldý, USD kuru verir gibi bitcoin fiyatý vermeye baþladýlar.
Þimdide sadi uzunoðlu ve ekibi, üniversiteleri dolaþýp gençleri bitcoin için hazýrlýyorlar...
Geleceðimizi de abd kucaðýnda hazýrlayanlarýn çalýþmalarý devam ediyor.
Derinden ilerliyorlar... Býkmadan usanmadan, on yýllar boyu sürekli böyle dipten ülkeyi oyuyorlar... Para CIA dan olmalý. FED de basýp basýp kullanýyorlar.
CIA nýn bütçesi, Türkiyenin bütçesine yakýn.
Gizli bütçesi ise uyuþturucu ticaretinden. Güney amerika ve afganistan uyuþturucu ticareti kontrollerinde...
Parayý da bizim gibi ülkelerdeki yahudilere yada satýn aldýklarý yaþam formlarýna verip, ülkeyi sömürgeleþtiriyorlar. Bizim durumumuzda, sömürgeliðe uysalca devam etmemizi saðlýyorlar.
internette, yahudilerle ermeni akademisyenler, ekonomistler, para piyasasý oyuncularý, hep birbirlerinin haberlerini aktararak, ortak bir sürü oluþturuyorlar. Birini okumuþsan diðerlerinde yönlendiriyorlar. Güzel paslaþýyorlar.
Sizin beyninizi yýkýyorlar.
yapamayýz edemeyizciler, kendi ülkelerinden nefret edenler, hep bu heriflerin eseri.
Eskiden robert kolej gibi misyoner okullarýndan yetiþenler bu ülkenin ebesini bellemiþlerdi, þimdi internetten devam ediyorlar.
Peki bu herifler neden üniversitelerde, TV de ve internette, milleti bitcoin e hazýrlýyorlar.
Yarýn ülkemiz bitcoine geçtiðinde, halk hiç sorun çýkarmadan kabul etsin diye.
Þu an deðil ama belki 20 sene sonra, bitcoini eleþtiriyorum diye gençler bana saldýracak. O kadar beyinleri yýkanmýþ bir sürüye dönüþmüþ olacaklar.
Medyadaki yahudilerin ve satýn alýnmýþ olanlarýn görevi bu, gençleri ve ülkeyi hazýrlamak.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri