Originally Posted by
hs37
Koskoca kanalın tek dış haber muhabiri mübarek..Ben de epeydir işkilleniyordum
Aynen hs37.
---
Desidero'yu kızdırmıştım, biontek olanları da kızdırınca okuyucu kalmamıştır.
Aslında TV lerin insanları nasıl profesyonelce yönlendirdiğinin farkına varsak, alışkanlıklarımızı bile onların belirlediğini göreceğiz. O kadar sürü yapmışlar bizi. Zaten doğamızda var, kullanıyorlar.
Bugün ki Yılmaz Özdil yazısı da buna değiniyor. İnsanoğlu dediğimiz şey aynen de benim binlerce kez yazdığım gibi hayvan abicim. Ayrı bir tür değiliz, hala hayvanız. maymundan farkımız, hafızamızın biraz daha güçlü olması diye düşünüyorum. Bizi uzaya götüren şey, azıcık hafıza farkı. Bu konuda yanılabilirim fakat bir miktar soyut bir olay, herkes bir şey söyleyebilir.
Aklıma suudi arabistan'ın para ile beslediği sunni tarikatlar geldi. Diyorlar ki "maymundan evrildiysek, niye maymun hala var.?" Mantıklı bir soru.
Cevap yine evrim içinde yattığı için, bunu cevaplamak çok zor.
Kaplan, aslan, vaşak, ev kedileri hepsi aynı tür. Sanırım sıçandan evrilmişler. Kaplan varsa, kedi neden var, sıçan neden var demek gibi bir şey.
Karadaki tüm canlılar, kertenkele, öncesinde çamur balıklarından evrilmişler, daha geride hem karada hem denizde yaşayabilen amfibi balıklar, daha da geride bildiin balık. İnsan varsa, kertenkele neden var, balık neden var demek lazım.
Ama adam evrimi kafadan red ettiğinden, ona bu cevapda saçma gelecek.
Ben bu kadar düşünebildim, daha iyi cevabı olan varmı bilmiyorum. Eğitimsiz halka hitab edecek bir cevap olmalı.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri