Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,04 Mr 110,30 / 119,90
34,80 9.99% 88,86 Mn 34,80 / 34,80
6,39 9.98% 504,53 Mn 6,02 / 6,39
85,95 9.98% 240,10 Mn 76,30 / 85,95
4.557,50 9.95% 265,40 Mn 4.147,50 / 4.557,50
1.349,00 -9.95% 202,34 Mn 1.349,00 / 1.508,00
2,90 -9.94% 883,75 Mn 2,90 / 3,13
6,48 -8.86% 112,77 Mn 6,40 / 6,88
21,74 -8.5% 274,70 Mn 21,42 / 24,44
7,80 -8.24% 5,48 Mn 7,80 / 8,01
3,20 4.58% 22,15 Mr 3,06 / 3,32
320,00 0.87% 9,02 Mr 317,75 / 322,25
13,01 9.05% 5,47 Mr 11,64 / 13,12
192,80 0.42% 5,24 Mr 189,40 / 197,00
413,50 0.61% 4,24 Mr 407,00 / 416,25
18,46 -0.65% 498,35 Mn 18,28 / 18,66
78,05 -0.06% 3,14 Mr 77,40 / 78,50
192,80 0.42% 5,24 Mr 189,40 / 197,00
747,50 0.2% 1,52 Mr 742,50 / 752,00
93,70 0.54% 225,07 Mn 92,75 / 94,05
116,00 0% 101,32 Mn 114,90 / 116,30
30,98 0.52% 116,32 Mn 30,62 / 31,62
10,75 0.47% 112,47 Mn 10,71 / 10,82
81,95 0.68% 219,74 Mn 81,35 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 737/853 ÝlkÝlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 5,889 - 5,896 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Desidero, Macar ingilizce Hungarian diye yazýlýr. Hungarian, Hun devletinden gelir ve Hunlarýn Türk soyu olduðu bilinir. Tipi tutuyor demiþtim.
    Hazar Türk yahudileri gibi yine Türk yahudisine geldik. Bað varmýdýr bilmem. Önceden yazdýðým gibi o konuda cahilim.
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

2. Ali cemal abi bu kavala ya soros'un adamý diyollardý gerçekten öyle mi?

öyle ise adamý müebbet aldýysa soros baský yapamadý mý? ya da hiç olmazsa bist e çakamaz mý?

bu süreci ve alýnan cezayý yorumlayabilir misiniz?

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by Batman Yazýyý Oku
    Ali cemal abi bu kavala ya soros'un adamý diyollardý gerçekten öyle mi?

öyle ise adamý müebbet aldýysa soros baský yapamadý mý? ya da hiç olmazsa bist e çakamaz mý?

bu süreci ve alýnan cezayý yorumlayabilir misiniz?
    Kavala'nýn ismi yýllar önce ilk geçtiðinde internetten araþtýrmýþtým. Adamýn uðraþtýðý iþler, ben CIA nýn adamýyým diye baðýrýyordu. CIA demek, pentagon demek, siyonizm merkezleri demek.

Yani adam Türk halkýna deðil abd ve ingilterenin sahibi siyonistlere hizmet ediyor. soros da ayný, siyonistlere hizmet ediyor. Sanýrým soros tepe yöneticilerden. kavala ile soros birbirlerinden emir alýyorlarmý bilmiyorum. Zaten fark etmez.

kavala nýn abd ye hizmet ettiðini tabiki akp ve diðer partiler en baþýndan beri biliyorlardýr. Þu an tutuklanýp hapse atýlma sebebi, akp nin 2015 den sonra abd ile bozuþmuþ olmasý. akp 2019 Aralýk ayýnda abd ile barýþtýktan sonra CIA nýn adamý kavala yý tutuklamasý bir þey ifade etmez, yakýnda serbest býrakýrlar. Tutuklama olayý iç siyasete dönük algý yaratma çabasýdýr. Yada akçeli bi numaralar vardýr.

Bana kalsa Türkiyede abd ye siyoniste hizmet eden kavala gibileri hapse atmam, direk kýtýr kýtýr doðrarým. Çünki UZUN VADEDE bu gibi adamlar yüzünden 10 milyonlarca insan sefil oluyor, milyonlarca insan ölüyor. Nesiller mahfoluyor.

Türk halkýna hizmet etmeyenlari doðramaya kalksam, meclisteki siyasi partilerden, chp hariç diðer tüm partilerin tepe yöneticilerinin, vekillerinin, belediye baþkaný ve belediye meclis üyelerinin %90 nýný doðramam gerekir.

Þu anki chp'nin ise sanýrým %50 den fazlasýný doðramam gerekirki bu oran Ecevit döneminde belkide %20 idi.(%20 oraný tamamen veriye dayanmayan, tecrübeye dayanan tahmin, þu anki %50 oraný ise dolaylý verilere dayanan tahmin)

kavala-soros ile bist baðlantýsýný bilmiyorum. Bir kaç aydýr para piyasalarýný takip etmiyorum, yeni bilgi ise haberim olmamýþtýr.
    @NeAcaipDunya

4.  Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    Kavala'nýn ismi yýllar önce ilk geçtiðinde internetten araþtýrmýþtým. Adamýn uðraþtýðý iþler, ben CIA nýn adamýyým diye baðýrýyordu. CIA demek, pentagon demek, siyonizm merkezleri demek.

Yani adam Türk halkýna deðil abd ve ingilterenin sahibi siyonistlere hizmet ediyor. soros da ayný, siyonistlere hizmet ediyor. Sanýrým soros tepe yöneticilerden. kavala ile soros birbirlerinden emir alýyorlarmý bilmiyorum. Zaten fark etmez.

kavala nýn abd ye hizmet ettiðini tabiki akp ve diðer partiler en baþýndan beri biliyorlardýr. Þu an tutuklanýp hapse atýlma sebebi, akp nin 2015 den sonra abd ile bozuþmuþ olmasý. akp 2019 Aralýk ayýnda abd ile barýþtýktan sonra CIA nýn adamý kavala yý tutuklamasý bir þey ifade etmez, yakýnda serbest býrakýrlar. Tutuklama olayý iç siyasete dönük algý yaratma çabasýdýr. Yada akçeli bi numaralar vardýr.

Bana kalsa Türkiyede abd ye siyoniste hizmet eden kavala gibileri hapse atmam, direk kýtýr kýtýr doðrarým. Çünki UZUN VADEDE bu gibi adamlar yüzünden 10 milyonlarca insan sefil oluyor, milyonlarca insan ölüyor. Nesiller mahfoluyor.

Türk halkýna hizmet etmeyenlari doðramaya kalksam, meclisteki siyasi partilerden, chp hariç diðer tüm partilerin tepe yöneticilerinin, vekillerinin, belediye baþkaný ve belediye meclis üyelerinin %90 nýný doðramam gerekir.

Þu anki chp'nin ise sanýrým %50 den fazlasýný doðramam gerekirki bu oran Ecevit döneminde belkide %20 idi.(%20 oraný tamamen veriye dayanmayan, tecrübeye dayanan tahmin, þu anki %50 oraný ise dolaylý verilere dayanan tahmin)

kavala-soros ile bist baðlantýsýný bilmiyorum. Bir kaç aydýr para piyasalarýný takip etmiyorum, yeni bilgi ise haberim olmamýþtýr.
    Ali Cemal abi teþekkürler yanýt için bir de bu hizbullahçýlar dan bir haber vardý belki takip etmiþsinizdir.

91 kiþinin katili Hizbullah þura üyesi de serbest býrakýlmýþ!
    1992-2001 yýllarýnda 91 kiþinin öldürülmesinden sorumlu tutularak, aðýrlaþtýrýlmýþ müebbet hapis cezasýna çarptýrýlan, terör örgütü Hizbullah'ýn þura üyesi Mehmet Salih Kölge'nin de tahliye edildiði ortaya çýktý.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...kilmis-1929473

Mardin Nusaybin'de Kitabevi iþletirken terör örgütü Hizbullah ile tanýþýnca kýsa süre içinde örgüt þurasýna yükseldiði belirtilen Kölge’nin, Hüseyin Velioðlu'na baðlý olarak hücre evlerindeki bilgi-iþlem merkezinde kriptolu dokümanlarý bilgisayarlara yüklediði kaydedildi. Velioðlu'nun ölümünden Diyarbakýr Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ý sorumlu tutarak suikast kararýnýn alýndýðý þura toplantýsýna katýldýðý vurgulandý.

Bu adamlar derin devlete mi çalýþýyorlardý beyaz toros'lu ekipler gibi eðer deðilse il emniyet müdürü ölümüyle iliþkili iþlerde devlet prensibi gereði affedilmemeleri gerekmez miydi? bu prestij kaybý deðil midir? Her halukarda nasýl serbest kalabiliyor çok enteresan?

Saygýlarýmla.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    kavala yazýma þunu eklemeyi unuttum, yukarda yanlýþ anlamaya meydan verme ihtimali olan bir yazý yazmýþým.

Gezi olaylarý mevcut bilgim ýþýðýnda, %90 ý saf temiz insanlardan oluþan, kendi parklarýný ve yeþil alanlarýný inþaatçý talanýndan koruma eylemidir. Bu güçlü eylemi kullananlar var. Bu tür eylemleri kullanan çýkar gruplarý her zaman olur. Eylemle alakasýz gruplar gelir bayrak açar, pankart açar, demeç verir ve kendilerini bedavaya medyada gösterirler. Bunlarý ayýrmak gerekir.

abd'liler kendi kurdurduklarý akp ile(akp den bolca ihale ve hibe alarak zenginleþen ethem sancaðýn ifadesi, benim deðil. Hoþ ben akp hangi ibrani-yahudinin evinde kimler tarafýndan kuruldu o bilgileri okumuþtum. akp'nin küs adamý ethem sancak bilgimi onaylamýþ oldu.) bir dönem düþman hale gelince, siyonistlerde gezi eylemine destek oluyorlar. Bu eylemi kullanan kötü niyetli %10 a dahiller. O dönem akp ile kolkola devam ediyor olsalardý, siyonistler o eyleme destek olmazlardý, tersine medyalarýnda kötülerlerdi, dünyaya duyurmazlardý, gezi olayýda sönük geçer ve yok olurdu. Dünyaya ve TR de duyurup büyüten siyonist medya ve gücü-parasýydý.

Birde eðer kavala müebbet aldýysa, meclisteki partilerin üst yönetimlerinin tamamýnýn müebbetin 10 katý ceza almalarý gerekir çünki BENCE kavala ile ayný yere hizmet ediyorlar. kavala devlet dýþýnda, meclistekiler devlet içinde olduðundan cezalarý çok daha büyük olmalý. kavala gibilerinden(Güçlü çýkar gruplarýndan) bizi yani güçsüz kalabalýklarý korusunlar diye devlet yöneticilerine maaþ veriyoruz.

Bunu hallettikten sonra, hizbullaha geçelim.

hizbullah eylemleri ortaya çýktýðý yýl, nedir bu hizbullah diye araþtýrmýþtým. Güvenilir temiz bilgi bulamamýþtým.
    Aklýmda kalan bilgiler çok az ve çok yüzeysel.

hizbullah tek bir gruba ait bir isim deðil. Bu isimle ortadoðuda faaliyet gösteren ve farklý ülkelerden emir alan terör örgütleri var. Bu ismi görünce arkasýnda þu ülke var diyemiyorsun.

Peki akp neden serbest býraktý.? Bunu yazarsam veriye dayalý deðil tahmine dayalý yazmam gerekir. Öyle bir yazýda hem güvenilir olmaz hemde mahkemelik olabilirim.

Basit bir tahmin yapmam gerekirse, akp yöneticileri iþid ve talibanla benzer düþünce tarzýna sahibiz demiþlerdi. Aslýnda tam böyle demedilerde, ayný yoldayýzmý dediler, benzeriz yada görüþteyizmi dediler. Buna benzer birþey. Hali ile din kavramýný kullanan hizbullahýda kendilerine yakýn görüp býrakmýþ olabilirler.

Diðer ihtimal akçeli iþler dönmüþtür. hizbullah gibi dini kullanan terör örgütleri ve tarikatlarýn arkasýnda suudi-bae parasý var. ingiliz-abd emri ile bu din örgütlerini "içinde olduklarý ülkeleri karýþtýrýp bölsünler, huzuru bozsunlar ve ilkelleþtirsinler, geri býraksýnlar vb." diye yaratýp besliyorlar. fetö cülerin zengin olanlarýnýn nasýl para ile hapisten kurtulduklarý söyleniyorsa, belki hizbullahda suudi-bae parasý ile çýkmýþtýr. akp, 1 yýl önce boðazýna sarýldýðý ve katil diye dünyaya duyurduðu suudi kralý ile barýþtý ve ülkesini bu aylarda ziyaret edecek.
    @NeAcaipDunya

Ali Cemal , osman kavala denilen yerli soros herþeyi yapmýþ dahi olsa , hukuken hak ihlali ile ve keyfi karar vermeyeceksin , nedir yani kararý üst mahkeme bozarsa bak bizde hukuk iþliyor mu diyeceðiz .
    Esasen oyun da kurallar varsa kurallara uy , baþkasý daha iyi oynuyor diye kurallarý degistirebilirsin ama kaç kere sonra bedelini ödetirler .
    Artik dünyada görüþünden emin olduðum insan grubu olarak sadece ibraniler kaldý . Ýbrani olmayan pek çok meþhur insan abd de kabala vb. çalýþýyor .Bu da ilginç Madonna vb.. de dahil , Angelina Jolie nin baba si Jon Voight bile Bizi de yahudiliðe kabul edin diye yalvarasý durumdalar .
    Senin 200 mlyn avro fazla geldi adamlara kendileri bedavaya da bassalar kolay vermezler .Daha doðrusu kýymetini anlamadýlar pr çalýþmasý yapman lazim .
    Burayý da isimsiz bayaðý bi ziyaretçi izliyor.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by Desidero74 Yazýyý Oku
    Ali Cemal , osman kavala denilen yerli soros herþeyi yapmýþ dahi olsa , hukuken hak ihlali ile ve keyfi karar vermeyeceksin , nedir yani kararý üst mahkeme bozarsa bak bizde hukuk iþliyor mu diyeceðiz .
    Esasen oyun da kurallar varsa kurallara uy , baþkasý daha iyi oynuyor diye kurallarý degistirebilirsin ama kaç kere sonra bedelini ödetirler .
    Artik dünyada görüþünden emin olduðum insan grubu olarak sadece ibraniler kaldý . Ýbrani olmayan pek çok meþhur insan abd de kabala vb. çalýþýyor .Bu da ilginç Madonna vb.. de dahil , Angelina Jolie nin baba si Jon Voight bile Bizi de yahudiliðe kabul edin diye yalvarasý durumdalar .
    Senin 200 mlyn avro fazla geldi adamlara kendileri bedavaya da bassalar kolay vermezler .Daha doðrusu kýymetini anlamadýlar pr çalýþmasý yapman lazim .
    Burayý da isimsiz bayaðý bi ziyaretçi izliyor.
    Eyvah Desideroda yahudi sempatizaný oldu.

Ýlginç olan, bu gerici sapýk hýrsýz tarikatlarý yaratanlar ibraniler. Devletlerdeki büyük hýrsýzlarý yaratanlar ibraniler.

Hýrsýzlarla din adamlarýna kýzýp ibrani sempatizaný olanlarýnda ayrý incelemeye tabi tutulmasý gerekir.

Halkýn yanýna inip basit örnekle anlatayým.

Moiz denen bir adam var benim komþu diyelim. Bu moiz, diðer mahallede fakir aileleri bulup paraya ihtiyacý olan delikanlýlara para verip benim eve taþ attýrýyor, bahçeye pislik attýrýyor, evimden hýrsýzlýk yaptrýyor. Çocuklarýmý dövdürüyor. Moiz beni her gördüðündede gülüyor, iyi davranýyor, ahlaklý davranýyor, iþinde gücünde görünüyor.

Ben bu yanlýþ yönlendirilmiþ delikanlýlara kýzýp Moiz düzgün diye ona sempati duyuyorum.
    Moiz böyle yaparak eni sonu beni ve ailemi fakirleþtirip kendisine köle yapacak. Çocuklarým, torunlarým hepsi kölesi olacak. Beni eþit kabul etmiyor, etmeyecek. Etse böyle yapmaz. Beni hep hayvan olarak görüyor, görecek. Bu çok açýk. Yaptýklarý çok açýk.

ibranilerin yaptýðý tam olarak budur. Moiz'in ne mal olduðu açýk. Bunu bildiðim halde ben neyim.? Nasýl bir psikoloji içindeyim.? Niye geleceðimi karartan Moize sempati duyuyorum.?

Ýþte bunu incelemek gerekir.?

Moiz zengin diyemi ona sempati duyuyorum, güçlü diyemi.?

Aðýr olacak ama benim Moize karþý duyduðum hisler, bursalý badeci hocaya biat edenlerle benzer görünüyor. Acaba stockholm sendromu bu davranýþ tarzýný açýklarmý.? Yoksa insanoðlunun güçlüye tapma eðilimimi.? Yoksa özellikle makak larda olan güçlü hiyerarþik yapýnýn uzantýsýmý.?

Bunu düþünmem gerekir. Desidero nun davranýþý, çok üst düzey eðitim görmüþ, global firmalarda çalýþmýþ bir arkadaþýmda da var. yani olayýn eðitimlede alakasý yok. Direk yapýmýzla alakalý olmalý. Tabi iki kiþiden örnekle olay açýklanmaz da, dünyanýn genel durumuda böyle.

KKTC de oylama yapýn, sizi 100 yýldýr her fýrsatta katleden yunan'ýnýmý istersiniz her yýl size maaþ gönderen bizimi.? Çoðunluk yunan der. Çünki yunanlýlar daha refah yaþýyor görünüyor. Yunan olursak ayný rafahý yaþarýz diye düþünüyorlar.

Olay geliþiyor, bir yerlere varmaya baþladým. Aklýma norveç ve isveçliler geldi. Normalde bunlar kuzeyin yerlisi deðil. Afrikadan gelen zencilerin kuzeyde binlerce yýl kalmasý sonucu beyazlaþmýþ halleri.

Peki kuzeyde ne yaptýlar.?

Oranýn yerlilerini olan Eskimolarý(Ýnnüit) kýsýrlaþtýrdýlar çoðalmasýnlar diye. Norveç ve Ýsveç yerli kadýn ve erkekleri kýsýrlaþtýrýldý. Eskimo dediðimiz soy innüitler, orada kýsýrlaþtýrýldýlar. Afrikalý zenciler, innüitleri ilkel ýrk olarak gördü ve onlarýn üremesini istemedi. Kýsýrlaþtýranmý ilkeldir, kýsýrlaþtýrýlanmý.? Hangisi.?

Kýsýrlaþtýran diyorsanýz, ibraniye sempati duymanýz normal.

Du yaw, baþa döndüm. Niye sempati duyuyon emþerim. KKTC olarak yunanlýlarýn yanýna geçsen adam sana eþit davranmayacak, laðým temizletecek. Almanya da olduðu gibi. Tabi Almanyada Türkler hýzla çoðalýp orayý eni sonu ele geçirecekler. Fazla medenileþenler eni sonu yok olurlar. O sebeple ibraniler hep vahþi tutuyorlar kendilerini. Bakýn olayý çözmek üzereyim.

Dünyadaki 330 labaratuvarda hedefleri olan soylarý yok etmek için biyolojik silah geliþtirenler bunlar. Slav(Rus, Ukrayna, Moldova, Belarus) genetiðini inceleyip onu yok edecek virus geliþtiriyorlar. Aynýsýný Çinli, Türk ve diðer soylarada yapýyorlar. Geçmiþte yaptýklarý katliamlarý yaz yaz bitmez.

Her neyse, düþünmem lazým. ibraniyi deðil, onlarýn ne mal olduðu açýk, Desidero ve saz heyetini düþünmeliyim.

200 milyon AVRO dan aþaðýsý iþime yaramaz. Ýstiyorlarsa ben buradayým. Onlara insanlarý katletmedende herkesi kalkýndýrarak amaçlarýna ulaþabileceklerini uygulamalý olarak göstereceðim. Daha mutlu olacaklarý ve ayný hedefe varacaklarý yol göstereceðim. Mevcut yöntemlerinde kulelerde kalýn duvar ve koruma ordusu arkasýnda saklanýyorlar. Benim yöntemde saklanma ihtiyaçlarý olmayacak, öldürmeye çalýþtýklarý halklar onlarý kucaklayacaklar.

Du yaw. bazýlarý kucaklanmaktan hoþlanmaz. Belki sebep budur.

Ýsimsiz girenler arama motorlarýn dan girenlerdir. Her konudan bahsettiðim için gelen çok olur.
    @NeAcaipDunya

8. Adam yoklama çekmiþti ama çektiðinede piþman oldu gitdiYahudiye hayran olan sadece Masonlardýr birde ABD deki Evanjelistler..

Sayfa 737/853 ÝlkÝlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •