Kendi çapýnda delikanlý fatih altaylý güzel yumurtlamýþ.
Tüm sorunlarýnýzý çözmek için israil denen terör örgütüne ülkeyi teslim edin demiþ. Söyledikleri oraya varýyor.
25 yýl önceyi, anýlarýný hatýrlýyor tabi.
Genel yayýn yönetmeniydi, bir eli yaðda bir eli baldaydý. Vekili arar vekil "emredin" diye telefonu açardý, emniyet amirini arar "emredin" diye amir telefonu açardý, generali arar "buyrun fatih bey" diye telefonu açýlýrdý.
Sömürgecilerle ayný yatakta kral hayatý sürerdi.
2015 den beridir onu yapamýyor.
Eskiden onun oturduðu yerde fetullah ve adamlarý oturuyor, bir kýsmýndada akp liler oturuyor, kalan yerlerde tarikatlar oturtulmuþ.
altaylý gibi sömügeci hayranlarýnýn anlamadýðý þey... Yaþadýðýnýz o krallýklar yüzünden bu hale geldik. Suçta ortaksýnýz.
Halkýn yanýnda deðil sömürgecilerin yanýnda yer aldýnýz hep. Hoþ yer almadýnýz, onlar sizi oraya oturttu. Kafa yapýnýz tam onlarýn istediði gibi.
At satýn almaya gittiðinizde, hedefinize yarayacak olanlarý, yapacaðýnýz iþe uygun olanlarý seçer eve götürürsünüz. Araba çekecekse midilli almazsýnýz, yarýþa sokacaksanýz katýr almazsýnýz, insan gezdirecekseniz huysuz at almazsýnýz.
Bugün fetullahýn, akp nin, menzil tarikatýnýz, süleymancý tarikatýnýn vb.. esiri isek, baþ suçlu sizlersiniz.
KKTC nin 82. vilayet yapýlma yöntemi ise benimde destekleyeceðim yöntem. Doðu akdeniz sorunu çýktýðýnda, bizim siyasilerin yapmasý gereken þey, KKTC de referandum yaparak, TR ye baðlamak. Tüm dünya karþýndaysa, en mantýklý yol buydu.
Belki yahudi patronundan korktuðu için asýl fikri olan 82. vilayeti direk söyleyememiþtir. israil e teslim olalým diyerek önce yahudi patronunu kör etmeye çalýþmýþtýr. Bu kadar zeki olabilirmi.? Bilemeyiz... Özellikle zeki dedim akýllý demedim. Fikir kendisine ait deðildir, bunlar günde onlarca farklý bilgili kiþi ile konuþurlar, birinden tüyoyu almýþtýr. Kendi düþünse akýllý derdim.
Son düzenleme : alicemal; 05-12-2019 saat: 11:28.
Sebep: coloring und 82
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri