secbul birikimli çýktý.
Ýmam hatiplere iliþkin tek cümlesinden kendisini abd imamlarýnýn bu ülkeyi geri býrakmak için þartlandýrdýðý sürüden biri sandým ama deðil.
Olay deðiþti.
Ýmdi de bir türlü oylarýný artýramayan kýlýçdaroðlu nun kafa yapýsýnda biri gibi gördüm. kýlýçdaroðlu, oylarýný artýrabilmek için saðcýlarýn yaptýðýný kopyalamaya çalýþýyor. Millet türbana oy vermiþse türbaný serbest býrakalým.(býrakmayalým demiyorum, o ayrý konu. Türban olayý hikaye.) Millet imam hatibi açana oy vermiþse, imam hatipleri kucaklayalým. Millet din diyene oy veriyor bolca din diyelim, vb.
Efsane keçiyi azýcýk tanýdý iseniz, yüzeyle uðraþmam, direk köke inerim. Her yýl Marmara denizinde müsilaj temizlemek için para harcamam, müsilajlarýn artma sebebini bulur, o sebebi yok etmeye çalýþýrým. veya müsilajlar ticari bir ürünse, onu paraya dönüþtürmenin yolalrýný ararým, yok etmek yerine kontrollu üretirim, filan fýstýk.
Ýmam hatiplerde yüzeydir. Ekonomik durum, iþsizlik, yolsuzluk, tarikatlar, hepsi yüzeydir. Ben bunlarý düzeltmekle uðraþmam. Düzeltirsen baþka yerden arýza verir. Yüzeyi düzenlemek için sürekli çok büyük emek ve çaba harcarsýn. benim gözümde bunlar boþtur.
Ülkemizin tüm kötü yönlerini bulup kökene inerseniz, altýndan abd, ingiltere ve israil çýkar. Bu ülkeler bizim ülkeyi bu hale getiriyorlar. Bu 3 ülkeyi yönetenlerde ayný çýkar grubu, ibrani soyu ve onlarýn içinden çýkan siyonist denen grup.
Ülkeden bu grubu atmadan hiç bir þeyi düzeltemezsin. Boþa uðraþmýþ olursun.
Örneðin, Asala yý attýn, pkk geldi. pkk yý attýn iþid geldi, iþidi atýyorsun taliban geliyor. Tüm bu terörist gruplarýn arkasýnda o üç ülke var. Sopaya saldýrýyorsun, sopayý tutana saldýrmalýsýn.
Ýmam hatipler dahil ülke eðitim sistemini düzeltmek istiyorsan, abd, ingiltere ve israil in ülkemizdeki oyunlarýný bozmalýsýn.
Ülkemizdeki yolsuzluklarý bitirmek istiyorsan, abd, ingiltere ve israilin ülkemizdeki oyunlarýný bozmalýsýn.
Ülkemizdeki gelir daðýlýmýný düzeltip yoksulluðu bitirmek istiyorsan, abd, ingiltere ve israilin ülkemizdeki oyunlarýný bozmalýsýn.
Ülkemizdeki uyuþturucu kaçakçýlýðýný, insan kaçakçýlýðýný bitirmek istiyorsan, abd, ingiltere ve israilin ülkemizdeki oyunlarýný bozmalýsýn.
vb. Bu böyle gider.
Bu 3 ülkeyi hallet, tüm çocuklarý eþit þekilde çok çok iyi eðit. Ondan sonra isteyen türban taksýn, isteyen kara çarþaf, isteyen bikini. Serbest býrak. O an geldiðinde, türban'ýn, fes'in, bikini'nin hiç bir önemi kalmadýðýný göreceksiniz. Þimdiden görebilenlerdenim.
Bu 3 ülke, bizim ülkeyi ele geçirirken, içimizdeki ibrani azýnlýðý kullandýlar. Halada kullanýyorlar. Ýçimizdeki ibrani azýnlýkta özellikle ermeni ve rum azýnlýðý kullandý.
Bu ülkeyi düzeltmek istiyorsan, içimizdeki ibranileri karþýna alýp konuþacaksýn.
Her neyse yaw. Çözüm ayrý konu.
Ýbranilerle uzlaþmak için dev biri olman gerekir. Atatürk veya efsane keçi olmalýsýn. Tabi Atatürk dönemi ile þu anki dönem ayrý çözüm gerektiriyor. Atatürk dönemi ekonomimiz ibrani elinde deðildi zaten ekonomi yoktu. Sadece medya(matbaa- dergiler, gazeteler) ibranilerdeydi(israiloðullarý) ve dýþarýdan verilen bolca paralarý vardý. Tüm liderleri satýn alabilir, kalabalýklarý o para ve medya ile peþlerine takabilirlerdi. Önce Atatürk'ü ülkeyi dönüþtürmeye fýrsat vermeden öldürdüler(BENCE), sonra o durumdan çýkacak kapasitesi olmayan Ýnönü'nün elinden ülkeyi çekip aldýlar. Çok kolay oldu.
Þu an ülkeyi kurtarmak ise çok daha zor. Siyasi partiler ellerinde, medya ellerinde, finans ellerinde, dev þirketler ellerinde, maden, liman, ticaret haklarý ellerinde, tarým alanlarýmýzýn önemli kýsmý ellerinde, tohum fabrikalarýmýz ellerinde ve para ile destekledikleri sunni tarikatlar sayesinde kendilerine oy verecek on milyonlarca insan yetiþtirdiler.
Her neyse...
BIST gene düþmüþ, biraz ona bakayým...
Son düzenleme : alicemal; 10-09-2021 saat: 19:30.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri