Originally Posted by
thejackalav.
Dostum xbank öncelikli ,isc ve Halkbank ...diğerleri önemli değil.
Xhold için ise glyho, sahol ve ihlas.
Mümkünse. Ne zaman müsait olursan.
Teşekkür ederim saygılar
Dostum, XBANK için hem günlük hem de haftalık döngü grafiklerini aşağıda paylaşıyorum. Bir fikir vermesi açısından şu an bu ikisini yetiştirebildim. Diğerlerini de fırsat buldukça sırasıyla paylaşmaya devam edeceğim...
Ekranın sol tarafı XBANK referanslı, sağ tarafı ise her hisse kendi şahsına münhâsır görüntüsüdür...
İşi yaramayacağını düşündüğüm bankaları eledim. Özel istek olursa, ekleyerek yeniden paylaşabilirim...
İlk önce Günlük bakıyoruz:
- GARAN hariç ekrandakiler çok güzel hareket etmişler. Hepsi Improving bölgesine doğru atak yapmışlar.
- ISCTR 11 Mayıs günüe kadar güzel gitmiş ve XBANK içerisinde güçlü seyir izlemiş ama XBANK desteği kırıp aşağı yönelince o da düşüş yaşamış...
- XBANK içerisinde şu anda en güçlü durumda olan HALKB ve ardından ISCTR geliyor... HALKB Leading bölgesine giriş yapmış, ISCTR ise merkeze yakın seyrederek, Improving bölgesine yeni giriş yapmış durumda...
- Yukarıdaki benim mavi osilatöre göre ise de karar aşamasına geldiği görülüyor. Hâlen düşüş yönlü bir seyir içerisinde olmakla birlikte her an yeşili keserek yukarı yönelebilir. Önümüzdeki hafta belirleyici olacaktır...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri