Alýntý Originally Posted by 11.Muratblsk Yazýyý Oku
Boþuna Ýstanbul finans merkezi olacak demiyoruz, evet fiyatlar artýyor ama bir balon oluþtuðu da gerçek..!!!
Dediðiniz defter deðerleri için olmaz demiyorum, ama yaptýrmaz Ahmet efendi diyebilirim..;-))
Adam her þeyi yarý fiyatýna alýp satmayý seviyor, yaptýðý konutlar ve kiraladýðý hotel oladarý hariç..;-))

Ben en kötüsünü yazdým, malum dolar 15 lerdeyken bizimki 11,60 TL den hesapladý herþeyi, þimdi dolar olurda 10 TL ye düþerse zarar bile gösterir bizim çakal..!!

Alýnan ihalelerin bilançoya girmesi 2 yýlý bulur, yapýlacak hoteller desen 3 yýlý bulur, elde sadece alýnan Büyükyalý bölümleri ve stok arsa ve iþ yerleri kalýyor..!!

Gönül isterki 2 defter deðerlerini görsün hisse ama ne yazýk ki al sata alýþmýþ patronlarýn hissesi hep ucuz kalýyor, yeni müþteri çekmek için tuzak niyetine..;-))

Bakalým bu hafta 6,70 direncini kýracak mý, 7,40 yoluna girecek mi..???

Ýþ GYO nun yaptýðýný yapsa þu an 45-50 TL den düþük olmazdý, ama dediðim gibi al satçý bunlar vizyon meselesi yapacak birþey yok ne yazýk ki..!!

Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!
 Alýntý Originally Posted by bitpire Yazýyý Oku
hocam kusura bakma yaptýðýn hesap külliyen yanlýþ. Bölünmüþ fiyatla arz reel fiyatý 58 kuruþ. Yanlýþ anlama 10 senedir borsada olup böyle hesap yapman ilginç.

ÞU HESABI SÝLÝÞÝK YAPSA TAMAM DERÝM, SÝZÝ TANIMIYORUM TABÝ.
Senin zekan benim hesabýma yetmez bit yavrusu, sen önce neyin deðerleme girip girmediðini öðren sonra bana çamur atarsýn..!!!

Yukarýdaki yazýyý geçen pazar yazmýþým ve sonuç ortada, dün yazdýklarýma da bak belki üç beþ biþey öðrenirsin..;-))

Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!