Ben yine Bist geneli yorum yapýyorum ve bence bu spekler zaten 2 yýldýr k.y. Düþüþe trade ile zýnnýk koklatmýyorlardý nihayet k.y. da onlara uydu bu seferde kedinin fare ile oynadýðý gibi oynuyorlar. Yani artýk Anlýk oynuyorlar. spek-grubu kaðýtlarýnda genel durumu en iyilerden diye prkab tayým þu an sabahtan beri yüzde 1 lik marjda giti geldi böyle rekorlarýn kýrýldýðý günde bile çýkabildikleri kadar mal çýktýlar.

Belli bir mantýk yok. yoksa kafama göre konumlanacaðým plan var kafamda ama hiç basit bir plana bile uymuyorlar. Düþüþe trade de k.y. neredeyse kazanmasý ihtimali yok diyordum þimdi hiç yok Çünkü bence Anlýk oynuyorlar anlýk..! Ve teoride benim kafamda Bist bitmiþtir demiþtim Bakýcaz iþte belkide artýk komple borsayý býrakmanýn zamaný geldi.. de geçiyor bile.. hatta..

Hiç deðilse trade yapar bende oradan sebeplenirim diye girdiðim prkab bile sabahtan beri bir kaç kademe ile verip durdular. Bunun nesini bekleyeceksin..?

Þu da acý bir gerçek hala ilk günkü gibi kýsa sürede köþeyi döneceklerini düþünen speklerin ellerini ovuþturduðu bir Kek Kitleside hala mevcut. Ýþte bu zincirlede birbirimizi ister istemez gazlayýp duracaðýz.. Çünkü Bist te olduðum sürece bende dahil pozitif hayaller kurmaya planlar yapmaya devam edeceðim, edeceðiz.. boþ boþ.. büyük ihtimalle.. Çünkü kural bu..