Sayfa 350/505 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon
Arama sonucu : 4040 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. kıvranma eksı ol. dekı bız a1 kapıtalın arzında mılletı keklemek ıcın karları yuksek tutuyoruz de.. bundan kar yuksek de. normalde gercek degıl bu rakamlar de.. aksını ıddea eden varsa bu karlara ragmen nedn yukselmedıgı vede neredeyse eksı olacagını açıklasın bızde ogrenelım. bu karlar gercekse, neden tavan olmuyoruz.

2. spk nerede.. kar acıklıyor, temettu yok, kar payı yok, hısse fıyatı yukselmıyor. bu paralar ne olacak. nerdesın spkkk

3. a1 kapıtalın esas sozleme degısıklıgı 10 ay bıtmek uzere onaylanmıyor?? NEDENNNNNNNNNNNNNNNNN?

4. SPK YAAA ŞUNU SORUN 18.10.2021 TARIHLI a1 kapıtalın esas sozleme degısıklıgı BASVURUSU 10 ay bıtmek uzere onaylanmıyor?? NEDENNNNNNNNNNNNNNNNN? SADECE IKI KELIME BUNU SORUNN, CIMEREDE YAZINN

5. Bakın metroya, bakın klgyo. Gordunuzmu gercek kar yapan şirketler bu sekılde tepkı verır. Sahtekarlar.. Eksı olun.. Bu rekor kar a ragmen eksı olun.. Masıl olsa spk sızın adamınız, nasıl olsa 10 aydı a1 kapıtalı bekletıyorsunz. Nasıl olsa. Kar yapan sırketlere bedellı yapıyorsunuz. Nasıl olsa temettu yok. Nasıl olsa kar payı yok, nasıl olsa hısse fıyatı yukselmıyor. Nasıl olsa ımtıyazlı pay ıle yoneyıyorsunuz. Yalancılar. Sızın bagımzsız denetım sırketınızde ıncelenecek zamanı gelınce,s spk ya yazın. Bakın pegyo nun tahtası kapandı.. Denetım sırketı kım ? Pfk.. Bızım kı ıle aynı.. Yazın spk ya

6. Haklısın, hiç beklenmeyen bir durum.

Bence ekleme fırsatı verdi, ben biraz ekledim.

Ama, acı tecrübelere göre kimseye tavsiye etmem.

Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    kıvranma eksı ol. dekı bız a1 kapıtalın arzında mılletı keklemek ıcın karları yuksek tutuyoruz de.. bundan kar yuksek de. normalde gercek degıl bu rakamlar de.. aksını ıddea eden varsa bu karlara ragmen nedn yukselmedıgı vede neredeyse eksı olacagını açıklasın bızde ogrenelım. bu karlar gercekse, neden tavan olmuyoruz.
    SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.

7. Rezil köpekler. üç kuruşa kırk takla atan srfsızler. eksı yapın. sadece iştirakımız a1 kapıtal uzerınden , sadece 6 ayda 75 mılyon yakın kar gelecek. şirketın sermayesı 100 mlyon. hısse eksı yapacak nerdeyse.. rezil srfsıler.. eksi yapın. eksii. bır tane daha borsda sızın gıbı varmı. kpek soyları siziiii

8. Dün akşamdan bu yana heryerde başladılar gazlamaya. Aliyom diyenden korkacaksın.

RTA ya gelince Holding kafası ile gidildiğini yönetildigini birçok defa söylemiştim. Bu yetmezmiş gibi birde Ümit FIRAT ve Orçun KALKAN buradan edindikleri kaynak ve birikim ile Farklı işler peşinde Farklı yerlerde kumeleniyorlar. SPK ya yazacağınıza bu adamlara mektup yazın. Belki utanirlarda imana gelirler.

Ee Tumosanda veya COLA da varmıydı böyle müdürler. Dalganizi geçin bakalım. İlahi adalet de birgün sizle dalga geçecek.

.

Sayfa 350/505 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •