Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
Bugün yurt dışından getirmiş olabilirler...
Parası olan yurt dışına kaçırdı..
Parası olmayan kendisi kaçtı..
Bir kaç saf biz kaldık..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şahna abi nasıl tanımış fakiri 5 kilometreden... aynen benim gibi fakirler tası tarağı topladı aynen Haymanaya...

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
win 11 in önemi yok , önemli olan borsa terminalinde , hızlı veri akışı varken (alım satımlar hızlanmışken) donma yapıyorsa win 11 olsa ne olur

işlemcin yüksek olacak , intelse en az i 5 yine en az 6 çekirdek olacak ,ram yüksek olacak , bu dediklerimin bilgasayar özellikleri en ucuzu da şu an 12 bin lira civarı ,

ama her gün borsayla uğraşan birisinin de alması şart

bugün şöyle online satış yapan yerlere bilgisayar için gezdim , 210 bin liraya masaüstü bilgisayar var ...
oldu canım bir de ayda 2500 dolar bloomberg terminal alırız burdakilerden 3-0 önde başlarız
Matriks çöp. Matriks IQ iyi idi ama BAR sayısı az ve Robot için ek komisyon var. Matriksten bu kafayla bi b.k olmaz silinirler, ideal azıcık daha kullanıcı arayüzünü basitleştirip halka inse siler atar da yavaş adapte olunuyor.

Bi de tabi burdaki ağır abiler babalar hep matriksci, gerçi ideale geçen abeylerim de var.

Ryzen7 5800x işlemcim var, overclocklu, üstündeki soğutucu bile 2 milyar kafayı yersin bilgisayar fiyatları insani seviyeleri aştı gitti.

2020 sonu 20 bine topladım hanım manyak mısın araba parası diyordu şimdi toplasan 100 bayılırsın bu ne dayu...

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
Yarın için 713m margin var. İnanılmaz bir rakam.
Allah yardımcıları olsun.

Ben forumu artık takip ama paylaşımı azaltma zamanı geldi, herkese sevgiler selamlar emeği geçenlere teşekkürler bol kazançlar.