Sayfa 26/1000 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Burda para kazanmak çok kolay, biz zor olanı yapmaya çalışıyoruz. grandsupercycle ile
    şuna mazoyuz diyiverin.
    gelsinde nasdaq analizi yapsın..
    ona göre ST/TP yapıcam
    Memento mori

2. win 11 in önemi yok , önemli olan borsa terminalinde , hızlı veri akışı varken (alım satımlar hızlanmışken) donma yapıyorsa win 11 olsa ne olur

işlemcin yüksek olacak , intelse en az i 5 yine en az 6 çekirdek olacak ,ram yüksek olacak , bu dediklerimin bilgasayar özellikleri en ucuzu da şu an 12 bin lira civarı ,

ama her gün borsayla uğraşan birisinin de alması şart

bugün şöyle online satış yapan yerlere bilgisayar için gezdim , 210 bin liraya masaüstü bilgisayar var ...
    oldu canım bir de ayda 2500 dolar bloomberg terminal alırız burdakilerden 3-0 önde başlarız

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    vay anasını dedirten bi seans sonu oldu..
    2130 gibi kaptırdım longları, 2148 short açtım son dakka
    vatana millete hayırlı olsun
    kapattım shortları 7 puan zararla..

akşam seansında da iştah kesilmedi, yarın hisseler yukarı başlayacak kesin, shortla mortla uğraşılacak zaman değil, gevşediği yerden tekrar long kollama niyetindeyim.. ralli devam

4. Asgari ücret geçmişte 800 dolar olduğunu hatırlıyorum .

Temizlikçi ve çaycılar güvenlik yılda 3 hafta 1 ay Avrupa’da şehir şehir gezerdi .

O zamanlar benden 20 yaş büyük bir abla vardı 38 ülke gezdim diyordu çalışanlara çay dağıtarak .

Yıl 2007 ler gerçekleşmişti bu olay

5. Turkcell'e yarın dikkat, geçen sefer başını kaldırınca satmışlardı, tekrar deneme yapacak gibi.

BIST'de 18,03, ABD kapanışı USDTRY 17,96 kur ile 18,18 ediyor.

1 ADR'de 2.5 hisse var, kabaca 1 hisse 1 dolar eder demişler.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Makas fena yukseldi hedge amacli shorta uygun bir oran var. genellikle makas boyle yukseldigi zaman ertesi gun sabahtan spotta ciddi primli acilis gelmezse viop makasi geri kapatiyor. Ama suan abd endeksleri baya iyi gidiyor. Bi yandan da yarinki margin call’a bakmak lazim. 400m ustu olursa palanin makas oyunu biraz daha devam edebilir.
    margin call saat kaçta update oluyo matrikste, şu an görünen 182 milyon bu akşam itibariyle margin call olanlar mı ? yoksa yarın sabah mı göreceğiz ?

7. Ecocin her yazında küfür var.
    Lütfen seviye.
    Küfür ederek borsada kazamazsın.
    Borsayı üç kelimeyle ifade edersek ZAMANLANLA, STRATEJİ, PSİKOLOJİ'sidir.
    Yoksa Vob yapmayın.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Turkcell'e yarın dikkat, geçen sefer başını kaldırınca satmışlardı, tekrar deneme yapacak gibi.

BIST'de 18,03, ABD kapanışı USDTRY 17,96 kur ile 18,18 ediyor.

1 ADR'de 2.5 hisse var, kabaca 1 hisse 1 dolar eder demişler.

TCELL ABD DEKİ HİSSE verilerini tınlamıyor tecrübeyle sabittir , gerçi öteki hisselerde tınlamıyor da ..

Sayfa 26/1000 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •