-
Ne zaman ki bu gizemli ve sağlıklı bir şirketin şeffaflık politikasina uymayan "alengirli" hisse satışları haberi verildi. İşte o gün patronlar Gesan yıldızının ışığını çalmaya başladılar.
Sonra bu Europower'ı sahneye çıkarip Gesan'la işimiz bitti artık yeni rantımiz bu olacak,manasina gelen (en azindan benim gibi düşünen pek cok piyasa oyuncusu var) yaklaşımları devreye girdi.
Hele de şu son KAP'larda hissede gerçekleşen mide bulandırıcı hareketler de tam tüy dikti bu sürece.
O halde yapılacak tek şey var:
Bu güzelim şirketten herkes ekmek yedi. Patronlar kaymağı zaten götürdü. E artik tepelerden maliyetlenenler öncelikli düşünerek biraz da ky'yi korumak.
Azalan,zayıflayan ve çökme noktasina gelen GÜVEN'i tekrar tesis etmek.
Çok zor da değil hani.
Eğer patronun böyle bir derdi varsa bir geri alım programı açıklaması tüm havayı değiştirir.
Haaa zzten 250'lerden sattıklarini 200'lerden bi miktar alarak yine kâr edecek ya neyse.. Hıç olmazsa hisse sahipsiz değil gerektiğinde müdahale ederim mesajı o kadar kuvvet verir ki hisseye..
Sonrasinda tazelenen güvenle birlikte Keko'nun saydıkları rahat bir biçimde yani olağan piyasa gerçekleri etkisiyle değerlendirilir ve hisse "asıl" değerini bulur.
Ama güven erozyonu aşılmadığı müddetçe gelecek ne getirir muamma.
Kimse de kalkıp kızmasin. Benim fikrim bu. Zaten hep söyledim. Hicbir zaman şirketi kötülemedim. Bilakis simdi de kötülemiyor hak etmediği bir noktaya itildiğini düşünuyorum. Kesinlikle bir piyasa düzeltmesine tabi olacaktı. Bunun da etkisi oldugu muhakkak ama direncinin bu kadar zayiflamasinin altindaki sebebi ve kendimce çözümü belirtmek iatedim,saygılar
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri