ömür dostum kýsada söylediklerinde haklýsýn...kýsada nasýl bir hareket yapar onu da bilemem...ama bir hisseyi yýllarca tutmayý düþünecek uzun vadeci dediðimiz yatýrýmcý arkadaþlarýmýz için bence çok güzel bir persektif var...çeyrekler geçtikçe bu güzel beklentilerin yansýmalarýný göreceðiz...ama kýsaya ben de bir þey diyemem..kendim de gesaný ne kadar tutabilirim konusunda net fikrim yok...10 aydýr tutuyorum hem de hiç bir trade amacý taþýmadan ama gesanýn borsa hareketleri herkesi tradeye de teþvik ediyor...bunu da söylemek gerek...
benim de bir yaným bu hisseyi temettü verinceye kadar tut diyor..bir yaným da sen de herkes gibi trade yap ardýndan da belli bir yerden sonra da sat ve baþka bir hisse bul diyor...þu anda ilk düþüncelerimin etkisi altýndayým ama daha ne kadar bunu sürdürebilirim doðrusu bilmiyorum...biliyorsunuz ki borsada düþünceler günlük deðil ,saatlik bile deðiþebiliyor...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri