keko hocam uzun süredir vbytz takibimdeydi incelemiştim hoşuma giden bir hisse bu düşüşte başka hissede terste kaldığım için alamadım kısa süre sonra ordada ortak olma ümidiyle...
keko hocam uzun süredir vbytz takibimdeydi incelemiştim hoşuma giden bir hisse bu düşüşte başka hissede terste kaldığım için alamadım kısa süre sonra ordada ortak olma ümidiyle...
Kısmet dostum..vbtyz da çok hızlı büyüyen bir şirket..son bir kaç aylık attığı kap haberlerine baktığımızda şirketin ne yapmak istediği belli oluyor..yeni şirketler alıyor ,bazı şirketlerde payını artırıyor...son üç bilançodan da gittikçe artan ciro ve karları görüyoruz....ben iki ay içinde güzel bir prim bekliyorum ondan..gerisi de nasiptir...gesandaki lotlarımı ise tutuyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Bugün olacak artık olmalı. Spege de gözdağı verelim düşerse aliriz ha tarzı ;)) şaka bir yana az az yemliyorum. Düşerse de alıyorum maliyet düşürme adına. Ama bugün güzel olsun
normal bence
patron da sattı yukardan 2.5 milyon lot
bekleyip göreceğiz sabrı olan kazanacak
sabırsızlar başka hisselere gidecek
tek kagıt portföyde ise çıkarken süper
düşerken lanet okursun bende 2 hisse vardı
diğeri de düştü zirveden %20
gesan %35 düştü
endeks kagıdı olsa idi oda %10 düşerdi
nasibinde ne varsa onu görürsün
geçen haftalarda eregli aldım ortak satışı yapıldı
ortak patron satıyorsa borsada yükseliş sonuna gelinmiştir
patron alıyorsa borsa diplerdedir benim öngörüm
o yüzden patron sattığında bizde satacaktık
olmadı bekledik kardan zarar ettik
bizde güvendik satmadık ona istinaden
bedelsiz ve halka arz var beklenti çok sabretmeye devam
3 yıl önce natende benzer 6 lardan 30 lara gitti
esen halka arzında 40 tl gitmişti şimdi 170 tl lerde
tarih tekerrürden ibarettir
2022 yılının en çok kazandıranı GESAN olmuş
genelde çok kazandıran devam eden yıllardada süregenliğini bozmuyor
benzer karelde başıma geldi çok yükseldi düştü yükseldi sonuçta 2 bedelsiz verdi
2016 da 2 tl şimdi 20 tl %400 ve %200 bölündü 80 kat yaptı bakalım gesan -ne yapacak
bekleyip göreceğiz ytd
Son düzenleme : e.yegen; 09-01-2023 saat: 16:33.
Ben sizin kadar bilseydim hissenin pahalı olduğunu ve düşeceğini almak yerine satardım 262den ;))) yani bile bile elinizde tuttuysaniz da bravo
Yer İmleri