-
DW ye sormuşlar neren eğri nerem doğruki demiş. Yazıklar olsun bir haftadır sadece yazılanları okuyorum ve insan oğlu yaşadığı sürece bu mezar hırsızları maalesef olucak. Böyle zor geçen günlerde dahi rant peşinde koşmak yazıklar olsun. Elbetteki deprem sonrası işlemler kapatılmalıydı , kapatmayanlardan bunun hesabı sorulmalı ve ayrıca tüm işlemler iptal edilmeli. Sosyal demokrat geçinen zavallılar bu depremler veya diğer felaketler elbette bir gün sizleri veya çocuklarınızıda etlileyebilir. Ülkemiz maalesef deprem üreten bir konumda bunun olumsuz etkilerini en aza indirecek projeler üretmek yerine mezar hırsızlığına soyuluyor ya ben buna yanıyorum. Uzak dursun oradan gelecek üç beş kuruş Ülkem bir daha böyle felaketler yaşamasın. Tekrar yazıklar olsun mezar hırsızlarına ve böyle günlerde insanların en zayıf olduğu günlerden çıkar sağlamaya çalışanlara. Firavunların bile mezar hırsızları vardı demekki insanlık olduğu sürece bu hırsızlar hep olacak. Gün kenetlenme günü olmalı hesap günü yaralar sarılınca olmalı. Maalesef beni yine şaşırtmayan bazı kişiler işlemler iptal olmasın deyip böyle günde nemalanacağı üç beş kuruşun peşinde. Ben epeydir AKBANK veya İŞCTR almayı düşünüyordum , ama bir lot dahi almadım ve almam. Biliyorumki satan kişinin ruh hali sağlıklı değil ve oradan kazanacığım üç beş kuruş bir gün benden kat be kat çıkacaktır.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri