Sayfa 65/661 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 513 - 520 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Sizin borsada 10 birim paranız vardir,
    persembe günü 6 birimi nakite çevirmissinizdir 4 birim kalmistir
    p.tesi günü 2 birim almissindir. Sizin yaptığınız destek

Benim borsada 10 birim param vardir,
    Gecen haftaki Düsüstede satmamisimdir hisse degisimi yapmışımdır,
    ama Halen 10 birim param borsada duruyor,

P.tesi hisse almadığımı varsayalım, simdi siz destek atmis ben atmamis mi oluyorum,
    Evet aynen oyle olmus oluyor. Ona elinde patlamak deniyor, sirkete destekle alakasi yoktur.

Zarar edecegini bile bile (onceki felaketlerdeki hareketler belli) alim yapan ise destek olmaya calismistir..

Ben ilk gunku islemlerin detayini, neler oldugunu ornekli olarak cok guzel gosterirdim ama iyi bir is yaparken hukumet ylkalarinin desifre edip herifleri pesime dusurmesini istemiyorum.

Pratik olarak bakarsak finansal durumu elvermeyeni destek olmamakla suclayamayiz (buna full malda olan da dahildir). Onlar da sirkete bir mail atip "Nasil yardimci olabiliriz" diyebilirler, yeterlidir. Ya da deprem bolgelerindeki tanidiklarina destek olurlar, vs. Herkez elinden geldigince birsey yapabilir sonucunda.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385

Alıntı Originally Posted by Salih Karakaya Yazıyı Oku
    Haklısınız. Ben de yazının desteksiz olabileceğini hissedince, paylaşımı mı sildim. Ama yazının aşağıdaki bölümü de önemli gelmişti bana. Ki böyle bir yönetim şeklinin yürütülemez olduğunun ispatı. Bist'in kapatılması için birileri SPK'ya gidiyor. Talimat gelmediği için karar alamıyorlar. Bakan Nebati'ye gidiyorlar. O'da karar alamıyor. Cumhurbaşkanı'na sormakta da çekimser kalıyor. Sonunda sormaya cesaret ediliyor ve borsa kapatılıyor. Normal bir yönetimde; Bakan yönettiği kurumla ilgili konularda bilgisi olduğu için bakan yapılır. Bürokratlarını da oluştururken bakanlığın işlerini iyi bilen uzmanlarla çalışır. Böyle bir durumda nasıl hareket edeceğini, neler yapması gerektiğini yetki ve sorumluluk çerçevesinde uygulamaya koyar.Durum bu değil. Bu yöntemle koca ülkeyi yönetmek çok aksaklıklara yol açar. İyi niyetli olsanız bile.
    Bu yazdiklarinin tamamina katiliyorum guzel kardesim. Hep soyledigimiz, itiraz ettigimiz de bu degil mi zaten.

Yine de o DW'nin yazisinin bu olayda art niyetli oldugunu dusunuyorum. Tamaminin.

Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Bankalara niye negatif etkisi oldugunun aciklamasi da 2. paragrafta.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
    Herkes kendi vicdanindan sorumludur
    Kimse kimseyi vicdanen yargilayamaz ve polemik yaparak suclayamaz
    Kimse kimseye ahlak dersi veremez
    Hele ki sanal bir mecrada

Hakaret eden kendi seviyesini belli etmis olur sadece
    Yasalar ve kanunlar dogruyla yanlisi ayirmak icin var zaten
    Destek vermek icin yaptim diyen benim gozunde destek vermistir,
    onu yargilamak bana dusmez,
    ayni sekilde baskasina da dusmez
    Nokta

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
    Eyt uygulamasi da kesin iptal edilmelidir ve kit kaynaklar dogru yerlere yonlendirilmelidir

7.  Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Eyt uygulamasi da kesin iptal edilmelidir ve kit kaynaklar dogru yerlere yonlendirilmelidir
    Bu mümkün değil, hele hele son aşamaya gelmişken yani meclisten geçmek üzereyken. Aksi taktirde AKP için
    çok büyük hüsran olur çünkü 5 milyona yakın oy söz konusu burada. Oy her şeyden önce gelir, çünkü sistem bunun üzerine kurulu. Gerçekçi olmak lazım.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

8. Sıkma canını TH çok kazanmışsın Allah daha çok versin ;

sen ve sen gibilere tek seferlik bir vergi getirirler olur biter üzülme sen.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 65/661 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •