Sayfa 64/661 ÝlkÝlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 505 - 512 arasý.

Konu: ISCTR - Ýþ Bankasý C

Alýntý Originally Posted by Dvk_Psh Yazýyý Oku
    madem bu kadar piyasaya güveniyorsanýz o zaman endisilenmeye gerek yok
    ne zaman acilirsa piyasa geregini yapar, yoksa baska hesaplarými vardi?
    Ben piyasaya hicbir sekilde guvenmiyorum. Islemlerin iptal edilmesini de istemiyorum. Onceki depremde piyasanin zararlarini bile bile deprem destegi olarak alis yaptim ilk gun. Sadece bu depremde de degil. Koronada da, teror saldirilarinda da, KETO'nun saldirilarinda da. Kendimce tepkimi boyle veriyorum. Sizler de destek alimi yapsaydiniz. Yatirimci olmak iyi gunde gazel okumakla olmuyor.

Varlik Fonunun ilk defa iyi bir is yapip destek alimi yapmasini karalayan kurumlari da kiniyorum.

Alýntý Originally Posted by Deniz Ali Yazýyý Oku
    Ee neden adým atýlmýyor sorgulamak lazým , Adýmlar derhal atýlmalý , Bakanlýk ve yetkililer de uyumasýn lütfen …
    Bayagi detayli bir calismaymis linkteki.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,031
     Alýntý Originally Posted by 666 Yazýyý Oku
    Ben piyasaya hicbir sekilde guvenmiyorum. Islemlerin iptal edilmesini de istemiyorum. Onceki depremde piyasanin zararlarini bile bile deprem destegi olarak alis yaptim ilk gun. Sadece bu depremde de degil. Koronada da, teror saldirilarinda da, KETO'nun saldirilarinda da. Kendimce tepkimi boyle veriyorum. Sizler de destek alimi yapsaydiniz. Yatirimci olmak iyi gunde gazel okumakla olmuyor.

Varlik Fonunun ilk defa iyi bir is yapip destek alimi yapmasini karalayan kurumlari da kiniyorum.

Sözüm size degilde piyasa sevicilerine
    Onlarda bellidir, ama kendi yaptýklarýný soyut bir kavrama atarlar cekilir kenara,

Sizin borsada 10 birim paranýz vardir,
    persembe günü 6 birimi nakite çevirmissinizdir 4 birim kalmistir
    p.tesi günü 2 birim almissindir. Sizin yaptýðýnýz destek

Benim borsada 10 birim param vardir,
    Gecen haftaki Düsüstede satmamisimdir hisse degisimi yapmýþýmdýr,
    ama Halen 10 birim param borsada duruyor,

P.tesi hisse almadýðýmý varsayalým, simdi siz destek atmis ben atmamis mi oluyorum,

Beni elinde olmayan para ile olmayan islemleri yapip olmus gibi anlatanlarla karýþtýrmayýn,
    Zaten hicbir zaman bu minvalde yazým olmamýþtýr.

Olur olmaz ben isbankasýndan bir bbva , Kcholdingden de bir Sahol hareketi beklerim,

Yapmasi bu ülkede Sermaye piyasasina güvenini arttýrýr, Burda yakalanan binlerce yatýrýmcý
    ilk defa borsada islem yapiyor bunlarýn ümüðüne çökülürse 90 lý yillar gibi,
    bu ülkede oturup fiktif islemlerle daha çok mal alip satarlar,
    Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
    Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

4. Borsanýn kapatýlmasý konusu bir istek arzu deðil BIST kendi iç hukukuna göre mecburiyeti .

Ýnsanlar bunu tercih gibi düþünüyor.

Ve genelde muhalif kanat ins iþlemler iptal edilmez hatta borsa açýk kalmalýydý diyor.

BIST çöksün dolar roketlerin bu yaþananlarýn üstüne birde ekonomik kriz ilke hükümetin gidiþi kesinlessin istiyorlar.

Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alýntý Originally Posted by 666 Yazýyý Oku
    Haber boyle:

"Peki kamu aracý kurumlarý borsanýn neden kapatýlmasýna karþý çýktý? DW’nin ulaþtýðý kaynaklara göre bunda Türkiye Varlýk Fonu’nun kamu aracý kurumlarý üstünden Pazartesi ve Salý günü yaptýðý iþlemlerin etkili olduðu düþünülüyor."

Niye ucuz siyaset oldugunu da yazayim.

Varlik Fonu depremden onceki gun de hisse aldi.
    Harbiden gerçeklikten kopuk bir insansýn. Doðru veya deðil teyit gerekir.

Eðer sen varlýk fonunun Cuma günü hisse almasý ile eðer oldu ise deprem sonrasý pazartesi salý günü sattý ise eðer sen bunu bir tutuyorsan eðer sen bunu normal karþýlýyorsan gerçekten bambaþka bir boyuttasýn.Sen ne kadar düþünceli ne kadar anlayýþlý bir vatandaþsýn böyle ya harbiden gözlerim yaþardý.

Bak mesela pazartesi -salý satan TVF bu net olsun ben ve ben gibiler buna nasýl tepki koyar okursun.

Harbiden buralarda sürekli saçmalýyor ve sadece insanlarýn kafasýný karýþtýrýyorsun. Çünkü taraf kafa ile borsa yorumu ancak bu kadar olur. Ucuz siyasetmiþ gerçekten komedisin sen.

Millet orada canýnýn derdinde olacak piyasaya sahip çýkmasý gerekenler hisse satacak bu ucuz siyaset olacak ha.Hay ben senin olaylara bakýþ açýný seveyim.Ýnþallah bu olmamýþtýr gerçekten.

Bak hani ben Ak partili tarafým ve de trolüm ya eðer pazartesi-salý satan TVF olsun bunu kesin net bilelim en büyük arýzayý ben çýkarýrým. Nokta

Senin kesinlikle olaylara siyasi bakmaktan ya kafan durmuþ ya da gerçekten saf kötüsün.

Pazartesi salý zorunluluk hariç satýþ yapan ya da ver al yapan benim gözümde herkim olursa olsun vatan hainidir. nokta

Öyle gelecek para da gelmesin. Ben gerekirse elimdeki pozisyon ile aylarca ya da yýllarca melerim öyle bir günde satýp kendime menfaat saðlama peþinde olacaðýma.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 11-02-2023 saat: 10:50.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

6.  Alýntý Originally Posted by 666 Yazýyý Oku
    Haber boyle:

"Peki kamu aracý kurumlarý borsanýn neden kapatýlmasýna karþý çýktý? DW’nin ulaþtýðý kaynaklara göre bunda Türkiye Varlýk Fonu’nun kamu aracý kurumlarý üstünden Pazartesi ve Salý günü yaptýðý iþlemlerin etkili olduðu düþünülüyor."

Niye ucuz siyaset oldugunu da yazayim.

Varlik Fonu depremden onceki gun de hisse aldi.
    Haklýsýnýz. Ben de yazýnýn desteksiz olabileceðini hissedince, paylaþýmý mý sildim. Ama yazýnýn aþaðýdaki bölümü de önemli gelmiþti bana. Ki böyle bir yönetim þeklinin yürütülemez olduðunun ispatý. Bist'in kapatýlmasý için birileri SPK'ya gidiyor. Talimat gelmediði için karar alamýyorlar. Bakan Nebati'ye gidiyorlar. O'da karar alamýyor. Cumhurbaþkaný'na sormakta da çekimser kalýyor. Sonunda sormaya cesaret ediliyor ve borsa kapatýlýyor. Normal bir yönetimde; Bakan yönettiði kurumla ilgili konularda bilgisi olduðu için bakan yapýlýr. Bürokratlarýný da oluþtururken bakanlýðýn iþlerini iyi bilen uzmanlarla çalýþýr. Böyle bir durumda nasýl hareket edeceðini, neler yapmasý gerektiðini yetki ve sorumluluk çerçevesinde uygulamaya koyar.Durum bu deðil. Bu yöntemle koca ülkeyi yönetmek çok aksaklýklara yol açar. Ýyi niyetli olsanýz bile.
    Ayrýca Salý günü yapýlan iþlemleri iptal edemiyorlarsa bile, iþlemler tek tek araþtýrýlmalýdýr. Kim gerçekten sattý. Kim fiktif iþlem yaptý. Araþtýmadan bile Pazartesi ile salý iþlemlerini yorumladýðýnýzda iþlemlerin çoðunun fiktif olduðu kesin. Kimse aptal deðil. Varlýk fonu burada dalaverenin bir aktörü ise, ben diyecek bir þey bulamýyorum.

Yazýnýn önemi olan diðer bölümü:
    DW Türkçe’nin Ankara’da güvenilir ekonomi kulislerinden edindiði bilgilere göre, iktidar içinden bazý isimler/yetkililer ve özel aracý kurumlarýn bazýlarý, borsa iþlemlerinin devam etmesi durumunda hem anayasaya göre fýrsat eþitsizliði yaratýlacaðý hem de Milli Yas ilan edildiði dönemde vicdani açýdan uygun olmayacaðý düþüncesiyle iþlemlerin kapatýlmasý gerektiðini savundu. Ancak edinilen bilgiye göre kamu aracý kurumlarý buna ikna olmayarak borsanýn kapatýlmasýna engel olan grubun baþýný çekti.

Konunun aktarýldýðý Sermaye Piyasasý Kurulu’nun (SPK) ise kendilerine bunun için talimat gelmediðini söylemesi üzerine Hazine Bakaný Nurettin Nebati’ye ulaþýldýðý öðrenildi. Edinilen bilgiye göre Nebati’den borsaya iliþkin durumu ve kapatýlmasý gerektiðini Cumhurbaþkaný Tayyip Erdoðan’a aktarmasý talep edildi ancak Nebati konuyu Erdoðan’a aktarmak konusunda çekimser kaldý.

Depremin üstünden borsa kapatýlmadan üç günün böyle geçtiðini belirten güvenilir kaynaklar, ancak üçüncü günde Erdoðan’a ulaþýlmasý üzerine borsanýn kapatýlmasý kararýnýn çýkabildiðini belirttiler.

7. Salih Abim eðer bu Dw yazýsýnýn zaten bir kýsmý bile gerçekse fecaat.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

8. Ýþte göz diktikleri para bu

https://twitter.com/TKslvn/status/16...pEji8ytEw&s=19

Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 64/661 ÝlkÝlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •