Originally Posted by
666
Haber boyle:
"Peki kamu aracý kurumlarý borsanýn neden kapatýlmasýna karþý çýktý? DW’nin ulaþtýðý kaynaklara göre bunda Türkiye Varlýk Fonu’nun kamu aracý kurumlarý üstünden Pazartesi ve Salý günü yaptýðý iþlemlerin etkili olduðu düþünülüyor."
Niye ucuz siyaset oldugunu da yazayim.
Varlik Fonu depremden onceki gun de hisse aldi.
Harbiden gerçeklikten kopuk bir insansýn. Doðru veya deðil teyit gerekir.
Eðer sen varlýk fonunun Cuma günü hisse almasý ile eðer oldu ise deprem sonrasý pazartesi salý günü sattý ise eðer sen bunu bir tutuyorsan eðer sen bunu normal karþýlýyorsan gerçekten bambaþka bir boyuttasýn.Sen ne kadar düþünceli ne kadar anlayýþlý bir vatandaþsýn böyle ya harbiden gözlerim yaþardý.
Bak mesela pazartesi -salý satan TVF bu net olsun ben ve ben gibiler buna nasýl tepki koyar okursun.
Harbiden buralarda sürekli saçmalýyor ve sadece insanlarýn kafasýný karýþtýrýyorsun. Çünkü taraf kafa ile borsa yorumu ancak bu kadar olur. Ucuz siyasetmiþ gerçekten komedisin sen.
Millet orada canýnýn derdinde olacak piyasaya sahip çýkmasý gerekenler hisse satacak bu ucuz siyaset olacak ha.Hay ben senin olaylara bakýþ açýný seveyim.Ýnþallah bu olmamýþtýr gerçekten.
Bak hani ben Ak partili tarafým ve de trolüm ya eðer pazartesi-salý satan TVF olsun bunu kesin net bilelim en büyük arýzayý ben çýkarýrým. Nokta
Senin kesinlikle olaylara siyasi bakmaktan ya kafan durmuþ ya da gerçekten saf kötüsün.
Pazartesi salý zorunluluk hariç satýþ yapan ya da ver al yapan benim gözümde herkim olursa olsun vatan hainidir. nokta
Öyle gelecek para da gelmesin. Ben gerekirse elimdeki pozisyon ile aylarca ya da yýllarca melerim öyle bir günde satýp kendime menfaat saðlama peþinde olacaðýma.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 11-02-2023 saat: 10:50.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri