Eyt uygulamasi da kesin iptal edilmelidir ve kit kaynaklar dogru yerlere yonlendirilmelidir
Eyt uygulamasi da kesin iptal edilmelidir ve kit kaynaklar dogru yerlere yonlendirilmelidir
14.19 ortalama maliyetle İSCTR aldım (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kağıt.
Sıkma canını TH çok kazanmışsın Allah daha çok versin ;
sen ve sen gibilere tek seferlik bir vergi getirirler olur biter üzülme sen.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Son gelişmelerin ışığında enflasyon cephesini sıkıntılı görüyorum. Ortodoks olmayan yöntemlerle iş yapılmaya devam edilirse ve faizler daha da indirilirse neler olacağını artık siz düşünün.
14.19 ortalama maliyetle İSCTR aldım (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kağıt.
https://www.borsagundem.com/haber/bu...ilmali/1720969
Bunlarda mı ağlak şimdi bunlarda mı sosyal medyada kampanya yapıyor...
Çok fazla söze gerek yok.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
EYT nin iptali AKP nin intihar etmesi demektir. Bu gerçeği göremeyecek kadar naif olamazlar. Bu saatten sonra EYT de geri adım mümkün değil. Haftaya meclisten geçecek zaten, sonra da 5 milyon kişi AKP den Allah razı olsun diyecek.
Single Taxer (Georgist) gördüm seni Zdx. 19. yüzyıl sonu 20. yüzyıl başı bu ekonomist akım çok moda idi. Onlar sadece LVT (land value tax=gayrimenkul / arazi vergisi) uygulanmasını, gelir vergisi ile kurumsal vergilerin kaldırılmasını savunuyordu. İnşallah böyle olmaz yoksa ben yanarım, külliyen vergiye çalışırım.
Yer İmleri