Arama sonucu : 5744 madde; 1 - 8 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Yukarıda da yazmıştım, lütfen bir kanıya sahip olmadan önce biraz inceleme yapın. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.

O bir kurumda gördüğün %85 malın %83,2 si patrona ait...dolaşımda değil...takasta duruyor...16 senede 1 lot bile satılmadı o takastan...şirketin sermayesi 200 milyon...dalaşımda 34 milyona yakın lot var sadece.

Yani mal aslında toplu değil, işlem gören patron dışı 34 milyon lotun 4,8 milyonu yatırım fonlarında(6 adet fon var deva tutan), 4 milyonu iş yatırımda, 4 milyon yakını yabancıda, 2,5 milyonu ak yatırımda.
    Dogrusunu soylemek gerekirse takas degisimlerine cok ittibar etmedigim icin takas analizlerine simdiye kadar hic egilmedim. Tamamen ilgim ve uzmanligim disinda bir konu.

Hatta veri paketim icinde hakkim olmasina ragmen kaddeme derinligini bile istemedim tahtalari tek kademede izliyorum.

Sirketin mali ve faaliyet durumu ortada. Temel veriler olumlu. Guzel bir sirket.
    Son grafik goruntusu dikkatimi cekti.....Orta hatta kisa vadede bile olumlu bir hareket bekliyorum. ...artik sirketin ortagiyiz. ..Bakalim ne olacak.
    Son düzenleme : abartin; 28-02-2023 saat: 13:48.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •