Alýntý Originally Posted by linux Yazýyý Oku
kötü gelecek derken neye göre kýyaslayacaðýz? kendi çeyrek bilançolarýna göre evet en zayýf olabilir , ama geçen seneki ilk çeyreklerine göre , aldýklarý yeni iþlere konjunktüre göre de bakmak gereklidir.Özak özelinde herþey güzel gidiyor hisse fiyatlamasý hariç. Ela excellence otele daha yeni yýlbaþýnda sektörünün önde gelen duayenlerinden biri genel müdür olarak atandý. Nisan ayý doluluk olarak fena baþlamadý, rus turizmi için bir tura çýktý yeni ela yönetimi oldukça büyük teveccüh de gördü denebilir. Doluluk oranlarýnýn iyi gitmesi çok çok muhtemel...
Ýnþaat tarafý ise gelecek ay start veriyor, ayrýca yeni oldukça süpriz yeni projeler olacaðýný düþünüyorum ve seziyorum bilinenlere istinaden.Ýnþaat fiyatlamasý bu enflasyon ile 2 yýl daha yeni zirvelere gideceði aþikar. Büyükyalý bile 180 bin bandýna gelmiþken...Ýlk çeyrek satýþ rakamý depremin de etkisiyle büyükyalýda ortalama satýþ adedinin biraz altýnda seyretmiþ olsada daha önce dediðim gibi artan ortalama satýþ rakamlarý ciroda bu açýðý kapatmýþ durumda...
Hisse fiyatýna pek takýlmamakla beraber, seçim sonrasý yeni ekonomi modeline odaklanýlmasýný gerekli görüyorum...
Patronun blok mal sattýðý fon karda olduðundan ederine aldýrmadan satýyor,tamamýný satmaz umarým.Genel kurula katýlýrsanýz Küçükçekmece deðerleme raporlarý 1.çeyrek bilançosuna yansýyacak mý sorarsanýz,bizi de haberdar edersiniz.Hepimizi her zaman bilgilendirdiniz,teþekkürler.