Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
işin ilginç yanı europower olsun cwenerji olsun henüz bu hisselerin olması gereken fiyatının ne olduğunu bilmiyorum...tek bildiğim arz olmuş şirketler agresif büyürler...yakın geçmişte astor gibi şirketlere de baktığımızda bir kaç ayda 5-6 katlık çıkışlar yaptılar...bu hisse 108,60 tl den arz oldu ve henüz fiyatı 128 tl...büyük çoğunluğu ky da olan bu hissenin güçlü ellerce toplanması gerekiyor...bu toplanma olgunlaştığında güzel çıkış yapmalı diyor mantığım..tabi buna rağmen bu hissede kesin şu kadar süre kalacam diyemem...herkesin kararı kendinedir...şimdilik 109,60 maliyet ile ciddi bir sermaye bağlamış durumdayım...

ne varsa yine bu yeni arz hisselerinde var diye düşünüyorum...ky dostlarımızın da by dostlarımızın da bu hisseden güzel kazanabileceğini düşünüyorum...çünkü henüz çok bakir bir hisse...

Keko malıyetın güzel biz şirketin oraya gelmesine ıhtımal vermediğimizden maalesef 130 tl bandından malıyetlendik !! Sorun değil gesan gibi en az altı ay süre verdim altı ay sonra şirketteki gelışmelere göre değerlendırırız !!