Originally Posted by
wracker
Sayın keko bugün smrtg ile başladı hareket asıl eupwr ve Astor hareketliydi sabahtan.bu şirketin 2 seneye kadar konkordato ilan etmiş olmasına yorumun nedir.birde son sene genelde halka arzlarda olan bilanço sisirmesine mumkunse
Konkordato ilan etmesi ile ilgili bilgim yok..daha doğrusu bu şirketi hiç incelemedim...son 7_8 aydır üzerimde inanılmaz bir tembellik var...bunun nedeni belkide hisselerin teknik ve temel analize göre hareket etmemesi olabilir..böyle olunca da insan artık düz ky algıları ile hareket etmek istiyor..bilançosunu şişirip sisirmedigini bilmiyorum..
Yalnız bir yıl öncesine kadar bile bu sektör ölü gibiydi...haliyle bu sektörün şirketleri çok zor durumdaydilar..enerji ve özelikle de yenilenebilir enerji tüm dünyada değerli olunca bu sektörün şirketleri de agresif büyüdüler..bu büyümeyi aldıkları işlerden görebiliyoruz...
Geçmişte gesan 5_10 milyonluk işler alıyordu ama son zamanlarda artık 70_100 milyonluk işler alıyor...hükümet büyümeleri için her türlü teşviği veriyor...
Cw enerji bile daha bir kaç gün önce 32 milyon dolarlık (kabaca 640 milyon TL lik ) iş kapı attı..
Yani bu buyumeler büyük bir ihtimalle şişirme değildir ...sektör işe yetişemiyor..
Kısacası doğru sektörde ve doğru hisselerden birinde bulunduğumuzu düşünüyorum...bu düşünce ile bu hisseye ciddi bir sermaye bağladım...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri