Şu aralar trade etmeyenlerin içi gıdıklanıyor olması lazım
Şu aralar trade etmeyenlerin içi gıdıklanıyor olması lazım
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
benim kötü bir huyum var ,trade ettiğimde fiyat sattığımın üzerine çıktığında bir daha almıyorum...öyle olunca da hisse elimden kaçıyor...o yüzden de kolay kolay trade etmiyorum..ancak hisseyi gözden çıkarırsam trade ediyorum...bence tutulması faydalı olacak..çünkü henüz ciddi bir prim yapmadı...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
gesanda kalsaydım sermayem bu günkü sermayemin iki katı olacaktı...kaliteli hissede yeterli süre kalınmalı yoksa maxsimum fayda sağlanamıyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
tavan olduk galiba...hayırlı uğurlu olsun...
Kaldı 4 tavan ytd![]()
Bu gün trade edenler bu gün olmazsa yarın hata yaptıklarını anlarlar hele o halka arzdan 11 lot alanlar mesele 11 lotu satmak değil halka arzda şirket bana şöyle Bi teklifle gelseydi mesela halka arzdan 11 lotun olacak ama istersen %20 artı fiyatla istediğin kadar lot alabilirsin deseydi ben ikinci seçeneği kabul ederdim yani mesele 11 lotu satmak değil mesele 11 lotu 1000 lot yapmak ha trade de hiç yapılmaz diye bişey de yok elindeki lotun belli Bi kısmıyla olur olurda 11 lotun neyini trade edecen tahta daha yeni açılmış zaten neyse herkes bildiğini yapsın ukalalık yapmayalım
Sn yanak selamlar 5 tavan çok kısıtlayıcı değil mi
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Yer İmleri