Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
Estağfirullah, ne yazdıklarınız, ne tarzınız ne de üslubunuz beni rahatsız etmiyor. Burada yazmanızdan ya da paylaşımlar yapmanızdan dolayı başkalarına rahatsızlık çıkaracak bir duruma da şahit olmadım.

Burayı okuyan arkadaşlarımızın önemli bir kısmı bir şeyler öğrenme derdinde, ama bazı arkadaşlarımız neyi nasıl öğreneceğini dahi bilmiyor. Bilenler zaten ne için nereye bakılması gerektiğini çok rahat anlayacak ya da bakınca keşfedecektir. Ama bu işte yeni olan ve gerçekten öğrenme niyetinde olan arkadaşlarımıza shortcut niteliğinde ipuçları göstermenin ve öğrenme sürecini kısaltmanın faydası olacağını düşünüyorum. Çünkü sanal ortamda çok bilgi olduğu gibi çok fazla bilgi kirliliği ve yanlış yönlendirme de var. Bunun önüne geçilmesi adına ben kendimce burada ufak tefek de olsa mücadele ediyorum, karınca kararınca. Talebim bu mahiyette idi. Başka herhangi bir ima söz konusu değildir.

Saygılar, hürmetler.
Beni anlayacağınızdan şüphem yoktu zaten, teşekkür ederim

Size katılmamak mümkün değil, aynı fikirdeyim. Ben biraz fazla detaycı olabilirim bu bilgi paylaşma konusu bağlamında. Bana iyi geliyor bu durum da, okuyuculara iyi geliyor mu, orasından pek emin değilim. Sizin yaklaşımınız ve aktardıklarınız çok çok daha faydalı, bunda herkes hemfikirdir bence. Çok takdir ediyorum paylaşımlarınızı, bana çok ciddi faydası da oluyor her daim.

Net olarak anlaşılabildiysem okuyucular tarafından, ne mutlu bana. Arada, ansızın "ne demek istiyor bu adam" sorusunu sordurtacak, kısa ve kafa kurcalayıcı cümlelerimle oyunun içinde olurum izniniz olursa.

İmtiyazlı hisse barındırmayan şirket listesini de merakla bekliyorum. Bu konuyu önemli bulmakla birlikte, yatırım kararlarıma etki etmedi şimdiye kadar. Belki bundan sonra etki eder, bana da faydası dokunur. Takipte olacağım.

Sevgiler, saygılar.