Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
Sen SASA da yazsana nerede 4 yıldır taşıyorsun.En son ASELSAN verdim 33 mü ne 130 SASA aldım diye dua ediyordun?

Beğenmiyorsan almazsın.Siyaset mi yapıcan burası yeri değil özel yaşantında ne istersen yaparsın. Evet konuştukları saçmalık çoğu da elinde ASELS olan yatırımcıları zerre ilgilendirmez.Sizi ASELS almaya zorlayan mı var. Beğenmiyorsanız beğenip aldığınız hisselere yazın.

Adam atmasyon yapıyor masal anlatıyor benim karnım tok. Bak ben yazılan hiçbirşeyi unutmam sonra koyuveririm önünüze günü vakti zamanı geldiğinde.Ona göre konuşun.

Beğenmiyormusunuz pozisyonda kalmak zorunda değilsiniz hatta kendinize güveniyorsanız Short olun. Madem bu şirket bu kadar kötü.Ama sonra batarsanız falan bana ağlanmayın buralarda.
Benim ne alıp ne sattığım kimseyi ilgilendirmiyor?ben kârıyla girdim sasa ya halada ordayım ordada yazıyorum burdada.hissede olmadığım topic ede yazarım kimseyi ilgilendirmez sonuçta.ve evet hala dua ediyorum sasa yı aldığım için?elime nakit geçtikçede 3.bir hisse adayım daha var ona geçicem kime ne?bizim mevzu bumu?önceki msjdada vurguladım üslubunuz hoşuma gitmiyor bu hisse dışındaki hisselerin çoğunu siyasetin dışına alabilirsiniz ama biri siyasetle harmanlayarak yorum yaptığında sırf sizi memnun etmedi diye provakatör muamelesi yapamazsınız.ben buna katılmıyorum der kendi argümanlarınla karşıt fikrinizi yazarsınız.siz hakaretvari yorum yazıyorsunuz.üsluba dikkat lütfen.