Sayfa 498/674 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598 ... SonSon
Arama sonucu : 5386 madde; 3,977 - 3,984 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sen SASA da yazsana nerede 4 yıldır taşıyorsun.En son ASELSAN verdim 33 mü ne 130 SASA aldım diye dua ediyordun?

Beğenmiyorsan almazsın.Siyaset mi yapıcan burası yeri değil özel yaşantında ne istersen yaparsın. Evet konuştukları saçmalık çoğu da elinde ASELS olan yatırımcıları zerre ilgilendirmez.Sizi ASELS almaya zorlayan mı var. Beğenmiyorsanız beğenip aldığınız hisselere yazın.

Adam atmasyon yapıyor masal anlatıyor benim karnım tok. Bak ben yazılan hiçbirşeyi unutmam sonra koyuveririm önünüze günü vakti zamanı geldiğinde.Ona göre konuşun.

Beğenmiyormusunuz pozisyonda kalmak zorunda değilsiniz hatta kendinize güveniyorsanız Short olun. Madem bu şirket bu kadar kötü.Ama sonra batarsanız falan bana ağlanmayın buralarda.
    Benim ne alıp ne sattığım kimseyi ilgilendirmiyor?ben kârıyla girdim sasa ya halada ordayım ordada yazıyorum burdada.hissede olmadığım topic ede yazarım kimseyi ilgilendirmez sonuçta.ve evet hala dua ediyorum sasa yı aldığım için?elime nakit geçtikçede 3.bir hisse adayım daha var ona geçicem kime ne?bizim mevzu bumu?önceki msjdada vurguladım üslubunuz hoşuma gitmiyor bu hisse dışındaki hisselerin çoğunu siyasetin dışına alabilirsiniz ama biri siyasetle harmanlayarak yorum yaptığında sırf sizi memnun etmedi diye provakatör muamelesi yapamazsınız.ben buna katılmıyorum der kendi argümanlarınla karşıt fikrinizi yazarsınız.siz hakaretvari yorum yazıyorsunuz.üsluba dikkat lütfen.

2. Türkçe çok net yazayım o zaman. Hoşuma gitmedi meselesi değil. Siyasetin bu işle uzaktan yakından alakası yok. Benim karşı olduğum durum bu. Çizgimde hep aynı. Yoksa karşı olduğum şey sizin siyasi düşünceleriniz değil.

Bu şirketten bu sene aralarda gelen açıklamalar daha önce hiç gelmedi bilgilerinize.

Hisse ile ilgili düşüncelerinizde yanlışsınız. Hele bunu siyaset ile bağdaştırıp yaptığınız eleştirilerde külliyen yanlışsınız.

Bunu 2-3 sene önce ISCTR de yaptılar. Olan malını kaptıran yatırımcılara oldu. Yapmayın.

Sizin bildiğiniz borsa kalmadı.Artık gerçekten bakmanız gereken açılardan bu olayı değerlendirin.Yoksa üzülürsünüz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. boş boş konuşan tipler gelmiş yine ...

Bütün dertleri, Aselsan ile ilgili doğru yönelendirici yorumların laf kalabalığı içinde arka sayfalara düşmesini sağlamak ...

Demek ki Lunar kardeş birilerini rahatsız etmiş

Ayıp etmiş !

Çakallara hakaret etme Lunar ! Terbiyeli ol, kenara çekil, evinde bekle, yazı falan yazma

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Türkçe çok net yazayım o zaman. Hoşuma gitmedi meselesi değil. Siyasetin bu işle uzaktan yakından alakası yok. Benim karşı olduğum durum bu. Çizgimde hep aynı. Yoksa karşı olduğum şey sizin siyasi düşünceleriniz değil.

Bu şirketten bu sene aralarda gelen açıklamalar daha önce hiç gelmedi bilgilerinize.

Hisse ile ilgili düşüncelerinizde yanlışsınız. Hele bunu siyaset ile bağdaştırıp yaptığınız eleştirilerde külliyen yanlışsınız.
    Türkçe konuşma
    Net konuşma
    Boş yap, siyaset yap
    Paylaşım yapma
    Bu hisseden başka şeyler başka hisseler yaz
    Kağıdı övme, projelerden bahsetme
    Yıllardır ne kadar eziyet çektiğini yaz
    Yıllarca ne kadar eziyet çektireceğini yaz

5. Sayın Derviş Yunus meseleyi büyütmeyelim. Benim amacım kişisel böyle diyaloglar değil. Teşekkürler.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. Siper Ürün-2 sisteminin ilk atışlı testi başarıyla gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii (SSB) Başkanı Haluk Görgün, SSB tarafından Türkiye'nin uzun menzilli bölge hava ve füze savunma sistemi ihtiyacını karşılamak amacıyla başlatılan proje kapsamında SİPER Ürün-2 Sisteminin ilk atışlı testinin başarıyla gerçekleştirildiğini duyurdu.

SSB'den yapılan açıklamaya göre, Başkanlık tarafından Türkiye'nin uzun menzilli bölge hava ve füze savunma sistemi ihtiyacını karşılamak amacıyla başlatılan ve Aselsan AŞ, Roketsan AŞ ve TÜBİTAK SAGE İş Ortaklığı tarafından yürütülen SİPER Projesi kapsamında, SİPER Ürün- 2 Sisteminin ilk atışlı test faaliyeti başarılı şekilde gerçekleştirildi.

Test ile uçuş koşulları altında veri toplanarak, bu verilerin projenin ilerleyen aşamalarında yapılacak faaliyetler kapsamında kullanılması hedefleniyor.

SİPER Projesi kapsamında Ürün-1 sisteminin kabul faaliyetlerine ilişkin çalışmalar yürütülürken, Ürün-2'nin sistem/alt sistem geliştirme ve test aşaması da paralelde devam ediyor.

Ürün-1 ile radarlar, komuta kontrol, füze fırlatma sistemi, haberleşme sistemleri gibi aynı yer sistemlerine sahip olan SİPER Ürün-2 sistemi, daha uzun menzilde ve irtifada etkili olma özelliği taşıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Görgün, "Siper Ürün-2'nin ilk atışlı test faaliyeti Sinop Test Merkezi'nden başarıyla gerçekleştirildi. Proje kapsamında emeği geçen ASELSAN'ımızı, ROKETSAN'ımızı, TÜBİTAK SAGE ve tüm alt yüklenici firmalarımızı kutluyorum." değerlendirmesinde bulundu

Tahtacı gerçekten boşa kürek çekiyorsun. Zamanı vakti gelince bugünleri sana hatırlatacağım.

7. KAP: ASELS [ ] ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Yeni İş İlişkisi

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1189877
    Dosyalar:

Yeni İş İlişkisi 2023-08-25
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    İngilizce
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği Müşteri (Customer)
    Müşterinin/Tedarikçinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı BAYKAR
    Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satışlar/Satılan Mal Maliyeti İçindeki Payı %2,15
    Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar İçindeki Payı %1,19
    İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih 2023-08-25
    Varsa Sözleşmenin Önemli Koşulları -
    Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi Şirketin cirosunu olumlu etkileyecektir.
    Açıklamalar
    Açıklama ASELSAN, uluslararası bir müşterisinin son kullanımına
    yönelik BAYKAR ile Akıncı
    platformlarında kullanılmak üzere, toplam bedeli 35.580.000 ABD Doları tutarında TOLUN güdümlü mühimmat ihracat sözleşmesi
    imzalamıştır. TOLUN
    güdümlü mühimmatının ilk ihracat sözleşmesi gerçekleştirilmiştir.

Bak tahtacı uyarıyorlar anlamıyorsun ısrarla. Bu kafayla devam edersen anahtarını alacaklar sonrasında bir ruhun kalacak onu da teslim edersin ben sana söyleyeyim.

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    KAP: ASELS [ ] ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Yeni İş İlişkisi

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1189877
    Dosyalar:

Yeni İş İlişkisi 2023-08-25
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    İngilizce
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği Müşteri (Customer)
    Müşterinin/Tedarikçinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı BAYKAR
    Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satışlar/Satılan Mal Maliyeti İçindeki Payı %2,15
    Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar İçindeki Payı %1,19
    İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih 2023-08-25
    Varsa Sözleşmenin Önemli Koşulları -
    Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi Şirketin cirosunu olumlu etkileyecektir.
    Açıklamalar
    Açıklama ASELSAN, uluslararası bir müşterisinin son kullanımına
    yönelik BAYKAR ile Akıncı
    platformlarında kullanılmak üzere, toplam bedeli 35.580.000 ABD Doları tutarında TOLUN güdümlü mühimmat ihracat sözleşmesi
    imzalamıştır. TOLUN
    güdümlü mühimmatının ilk ihracat sözleşmesi gerçekleştirilmiştir.

Bak tahtacı uyarıyorlar anlamıyorsun ısrarla. Bu kafayla devam edersen anahtarını alacaklar sonrasında bir ruhun kalacak onu da teslim edersin ben sana söyleyeyim.
    Sayın Lunar;

Seçimlerden önceki eleştirilerden bir tanesi de bu haberle direk alakalıydı. O yazan arkadaşlar kimdi tam hatırlamıyorum ama Aselsanı Baykarın fasoncusu yaptılar diye eleştiriler yapıyorduk. Bu haberde Aselsan 35milyon dolarlık ihracat yapacak, o da ihracat olarak mı hesaplanacak emin değilim. Kimbilir Baykar ne kadar ihracat yapacak.

Amacım Baykarı kötülemek ya da eleştirmek değil yanlış anlaşılmasın, Baykar gibi Aselsanda hak ettiği ihracat rakamlarını elde etmesidir. Umarım ilerleyen yıllarda %10 gibi komik olan ihracat rakamları en az %50lere çıkar. Sadece savunma ürünleriyle değil, sağlık ulaşım gibi direk halka hitap eden ürünlerle de bu ihracat rakamlarına ulaşılabilir.

Sayfa 498/674 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •