Selamlar.. Bu forum sitesinde artık yazmak en son istediğim şey. Çünkü İnsanlar dürüst değil. Öyle yorumlar yapılıyor ki inanın bana aptal deseler daha iyi. İnsanların çok para kazanma uğruna da olsa girdikleri kılığa, büründükleri davranışlara üzülüyorum. Değmez.. bu şirkete yatırım yaptığım güne lanet ediyorum...Bunları bir yatırımcı olarak bize yaşatanlara beddua etmiyorum, Allaha havale ediyorum.
Son olarak sayın airforce yanlış bilmiyorsam GLİ yatırım yapan birçok yatırımcı var Hatta bu forum sitesinde yazan arkadaşlarda GLYHO hisselerini satıp GLİ hissesi aldılar. Hatta sayın Emekli Kumandan yanlış hatırlamıyorsam GLİ yatırım yapmanın daha rantabil olduğundan bahsetmişti. Kısaca bu oyunu kuran yatırımcıların Glyho üzerinde oynadığı oyunu GLİ üzerinde de oynamadığını bilebilir miyiz. tabii ben bunları şirket tarafından bize açıklanan olumsuz bir gelişme olmadığına istinaden yazıyorum.
Burada küçük yatırımcıların sorgulaması gereken şu? Bu olayın bu kadar acımasız ve sert oynanmasının nedeni ne? Neden bunlara maruz bırakılıyoruz. Ben şahsen bunu merak ediyorum.