Originally Posted by
zigana
Reis işine nasıl geliyorsa öyle bakıyorsun. Endekse göre ve senin deyim ile dolar bazlı bakalım olaya. Endeks dolar bazlı nereye gelmiş bu dolar bazlı nereye gelmis
sevgili zigana,
Benim o işler için sigortam var. . . . . . .yıllar insana cok sey öğretiyor. . . . .vadeli piyasadan dolar alırsın. . . . . . olur biter. . . . . tabi bu dediklerim hep belli bir portföyun ustundeysen olur. onu kabul ediyorum ama sonucta piyasanın kendine has korunma yollarıda yok değil yani . . . . . . . .heeee sn gundem gibi de yapmamak lazım. . . . oda ayrı hikaye ama sunuda unutmamak lazım. . . . . insanlar su gectiğimiz 2 3 yıllık surede ciddi yaralar aldı. . . . kazandım diyenler bile coğunlukla kaybetti. . . . .. bakmayın siz 3 5 enerji şirketinin gazlayıp gittiğine kac kişi onu dipten aldıda hala ustunde yatıyor? daha bir kaç hafta önce kıymetli bir dostum telefon actı borusan al dedi. . . .sözune itimat ederim bir tek lafıyla 305 den aldım 337 den sattım. o gun bugun tavan cekiyor fiyat mı? fiyat 836 . . . . . 3 e katladı nerdeyse ve ben aldığım kağıdı bıraktım gitti. sözun özu su her sey NASİPPPPPPPPP. kafaya fazla takmayın
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
Yer İmleri