Originally Posted by
gundem
Sayýn besiktask oyun biçim gibi küçük yatýrýmcýlar üzerine oynandýðýný bilmeyen kalmadý. Sayýn besiktask lütfen bizi küçük ve aptal görmeyin. Lakin bu hissede algoritmik robotlar iþlem yaptýðý ortamda bizden aþaðýdan al üstten sat düþüncesini yerleþtirmenizi dürüstçe bulmuyorum ki bizi asagiladiginizi düþünüyorum. Kim olduðunuzu bilmiyorum. Belki tahtacisiniz, belki büyük bir portföye sahip bir yatýrýmcýsýnýz. Kim olduðunuzu bilmekte istemiyorum. Hatirliyormusunuz( sizi rencide ettiðimizi düþünmeyin) þöyle demiþtiniz. Birilerin kazanmasý için birilerinin kaybetmesi gerekir demiþtiniz . Þu ana kadar siz kazandýnýz, biz kaybettik. Sanýrým bu deðiþene kadar böyle devam edecek.
Bide söyle dusun. . . . . . butun arabalar ustune geliyorsa belki sen yanlýs serittesin. . . . . . . olamazmý?
Ayrýca su an dustu dediðin kaðýt 2 ay önce 8 tl idi. . . . .
Hem iþ bilmeyeceksin, hem hesap bilmeyeceksin, hem önerilere acýk olmayacaksýn. . . . . . .Olmazzzzzzz arkadasým bu sekilde olmaz. . . . . . . yumurtalarý koymusun dozerin altýna hepsi kýrýldý ac kaldým diyorsun. . . .. sen sepetleri ayýrma sonra cýk hakkýmý helal etmiyorum. yok kandýrýldým, yok mehmete guvenmiyorum ama þirkete guvenim sonsuz..... yahu ne diyeyim bilmiyorum ki sana. . . allah gönlune göre versin diyeceðim ama. . . . . . sen bu kadar beddua ederken dönup dolasýp seni vuruyor bu beddualar.. . . . .
saygýlarýmla
sen eniyisi bunu seyret. . . .
https://www.youtube.com/watch?v=Oxbt...z8GzU&index=23
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Yer Ýmleri