Alýntý Originally Posted by kiliTTasi Yazýyý Oku
Bu çýkan tedbir kararý icradan satýþý da kapsar mý?

Sent from my iPhone using Tapatalk
ben birþey çýkacaðýný düþünmüyorum. baba ölmüþ bunlarda mirastan pay almak için dava açmýþlar. zaten paylarýn %45 almýþýz. %55 hissesi 11.ayda devir olacaktý. devam eden bir dava vardý. baba 22 aralýkta öldü zaten. týnaztepe patronu aptal deðil. devam eden mahkeme için yer alsýn. mahkeme kararý öncesi iþi bitirmiþler gibi geldi bana..farklý fikri olan varsa buyursun?

Ýzmir ve Þikago'da milyonlarca dolar yatýrýmlarý, AVM'leri bulunan ve 69 yaþýnda kalp krizi sonucu yaþamýný yitiren ünlü iþadamý Kasým Pýrlant'ýn vefatýndan sonra ortalýk miras yüzünden karýþtý. Kasým Pýrlant'ýn Ýzmir 25. Noterliði'nde 12 Haziran 2012'de yapýlan vasiyetnameye göre tüm mal varlýðýný eski eþi Tülay Duygulu Pýrlant'a býrakmasýnýn ardýndan babalýk davasý açan ABD'li kardeþler Henry Kevin ve Candice Jackson da mirasýn peþine düþtü. DNA testine göre Kasým Pýrlant yüzde 99.9 Jackson kardeþlerin biyolojik babalarý çýktý. ABD'li kardeþler ilk iþ olarak Tülay Pýrlant'a vasiyetnamenin iptali için 2. Asliye Hukuk Mahkemesine dava açtý. Ayrýca Tülay Pýrlant'ýn mal kaçýrmasýný önlemek için mahkemeden þirket hisse devirleri ve þirkete ait taþýrýn ve taþýnmaz tüm mallarýn üçüncü kiþilere devrini engellemek için tedbir talep edildi. Kasým Pýrlant'ýn ABD'li kardeþlerden miras kaçýrmak amacýyla þirketlerinin hisselerini eski eþi Tülay pýrlanta devretmesi nedeniyle mirastan mal kaçýrma davasý olarak da bilinen 'muris muvazaasý nedeniyle iptal davasý' da açýldý.