Sayfa 41/281 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
Arama sonucu : 2246 madde; 321 - 328 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. Para borsa siteleri de nihayet Sağlık ve Saglık turizmini keşfetmeye başlamış,

Saglık ve sağlık turizmi tek başına savunma sanayiinden veya son günlerin modası enerji sektöründen de büyük ve katma değeri çok daha fazla.

Böyle para borsa siteleri sağlık ve sağlık turizmini yazdıkça yatırımcılar bilinç oluşacaktır.
    Büyük katma değerli Sağlık Turizmi alanında Tınaztepe, daha yolun başında büyük bir Sağlık Holding'e dönüşümünü hep beraber izleyeceğiz.!

Bol kazançlar dilerim.

https://www.paraanaliz.com/2023/reel...ruyor-g-63929/
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

2.  Alıntı Originally Posted by ZICO Yazıyı Oku
    Maddi Duran Varlık Satımı

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1196484

Tam tavanlık bir haber. Bakalım bunu becerebilecek mi.!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

3. Tavan olan 5 hissem var.Tavan kitlemeyen tek hissem tnztp...hadi oğlum sende..

4.  Alıntı Originally Posted by hknktn4242 Yazıyı Oku
    Tavan olan 5 hissem var.Tavan kitlemeyen tek hissem tnztp...hadi oğlum sende..

Neden olmasın!

Büyük bir Sağlık Holding doğuyor bence ...yol uzun !
    Néy Nâmé...!

5. Mevla helalinden bol rızıklar versin hepimize..Sağlık ve sıhhat içerisinde bir hayat lutfeylesin.Gerisi boş.

Alıntı Originally Posted by hknktn4242 Yazıyı Oku
    Mevla helalinden bol rızıklar versin hepimize..Sağlık ve sıhhat içerisinde bir hayat lutfeylesin.Gerisi boş.
    Amin İnşallah.

7.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Para borsa siteleri de nihayet Sağlık ve Saglık turizmini keşfetmeye başlamış,

Saglık ve sağlık turizmi tek başına savunma sanayiinden veya son günlerin modası enerji sektöründen de büyük ve katma değeri çok daha fazla.

Böyle para borsa siteleri sağlık ve sağlık turizmini yazdıkça yatırımcılar bilinç oluşacaktır.
    Büyük katma değerli Sağlık Turizmi alanında Tınaztepe, daha yolun başında büyük bir Sağlık Holding'e dönüşümünü hep beraber izleyeceğiz.!

Bol kazançlar dilerim.

https://www.paraanaliz.com/2023/reel...ruyor-g-63929/
    Sektörün cazibesi ve buyüklugu tabiki gündeb gune artan, gözle görünür bi olay..hedefimiz burda da şahsen adel kadar olmasa da cok buyuk..fakat sizin koyduğunuz 355 hedefi niye 350 degil de 355 ustad..tabiki sasmayacagıni tecrube ettik gectigimiz yıllarda ve hisselerde..asuzu adel vs ..zor ve uzak geldigi icin degil sorum,355'in 5 ini merak ettim sadece

8.  Alıntı Originally Posted by çotanak Yazıyı Oku
    Sektörün cazibesi ve buyüklugu tabiki gündeb gune artan, gözle görünür bi olay..hedefimiz burda da şahsen adel kadar olmasa da cok buyuk..fakat sizin koyduğunuz 355 hedefi niye 350 degil de 355 ustad..tabiki sasmayacagıni tecrube ettik gectigimiz yıllarda ve hisselerde..asuzu adel vs ..zor ve uzak geldigi icin degil sorum,355'in 5 ini merak ettim sadece

Sayın çotanak burada mesele 355 değil, büyük bir Sağlık Holding'in adımlarını görüyorum, belki 355 değil de 555 olacak bilemiyorum.

"355 Tınaztepe" yazın Googleye nedenini anlarsınız. Gemileri Severim Çocukken 30 Ağustosta D 355 Tınaztepe savaş Muhribi'ni gezdirmişlerdi, Kıbrıs Savaşına katılmış büyük bir gemiydi. Tızatepe ismi bende halen daha D 355 Tınaztepe gemisini çağrıştırıyor, Gemilerin ruhları vardır derler, Anısına bende 355 olsun dedim.!....
    Siz 555 derseniz ona da kabulum

https://www.google.com/search?q=355+...hrome&ie=UTF-8
    Néy Nâmé...!

Sayfa 41/281 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •