Alýntý Originally Posted by noreply Yazýyý Oku
Bu konuda þirketi aradým. Yatýrýmcýlarý bilgilendirmemenin yol açtýðý sorunlarý dile getirdim. "Ýzinleri bekliyoruz" dediler. 2020 de konulan vizyon ne ise hala öyle görünüyor dediler. Þiiþecam'ýn yatýrýmlardaki payý o dönemde 2,4 milyar dolar olarak öngörülmüþ.
Sn Kýrman'ýn geçen yýl sonunda sözünü ettiði 5 yýlda 10 milyar dolar yatýrým ifadesiyle iliþkilendirerek Þiþecam'ýn bütün yatýrýmlarý bu bölgeye yönelik deðil anlamýnda kullandý.

Sn Adnan Bali görevi devir alalý 2 aydan uzun süre geçti. Bugün yayýnlanacak mali sonuçlarda bir önsöz görmek isteriz. Veya önümüzdeki günlerde bir basýn açýklamasý gelir. Bu konudaki yatýrýmcýlarýn bilgilendirilmesi talebimi ilettim.

Sanýrým Ýþ Bankasý 100ncü yýlýný kutlarken Þiþecam kendi kabuðuna çekilmeyecektir. Bekleyelim, görelim!
Þirketin bilgilendirmedigi þeyler kap olup akmadi son yýllarda. Yatýrýmlarin oluþumlarý ve bitiþ süreçleri hariç. Zaten o sureclere biraz daha var. Kap olsaydý belki hisse bu þekilde kalmaya devam etseydi daha çok kiþinin canýný yakabilirdi. Ya da bilinçli yapýlmýyor olabilir sessiz sedasýz, yine de hissenin fiyatý buralarda kalýrdý kanýmca. Belki daha iyi olmuþtur, gaz havasý katýlmadýðý.

Beni iþ bankasýnýn olmasý rahatsizlik veriyor sadece, sodadan cikarimla maalesef.. ytd