Ben alsınlar diye demedim onu not geçelim :D arkadaş övünce öyle dedim. Ben bilançoyu çok merak ediyorum. Fikri olan yok mu? Bu hisseyi bilen arkadaşlar lütfen yorumlayın.
Tatil modundan hala çıkamadım. Bu heriflerde hazmetmekten bikmadi. Bu süreçte Nefes aldırıp aldırıp gömdüler sanki denizde suya. Ytd
Bu konuda şirketi aradım. Yatırımcıları bilgilendirmemenin yol açtığı sorunları dile getirdim. "İzinleri bekliyoruz" dediler. 2020 de konulan vizyon ne ise hala öyle görünüyor dediler. Şiişecam'ın yatırımlardaki payı o dönemde 2,4 milyar dolar olarak öngörülmüş.
Sn Kırman'ın geçen yıl sonunda sözünü ettiği 5 yılda 10 milyar dolar yatırım ifadesiyle ilişkilendirerek Şişecam'ın bütün yatırımları bu bölgeye yönelik değil anlamında kullandı.
Sn Adnan Bali görevi devir alalı 2 aydan uzun süre geçti. Bugün yayınlanacak mali sonuçlarda bir önsöz görmek isteriz. Veya önümüzdeki günlerde bir basın açıklaması gelir. Bu konudaki yatırımcıların bilgilendirilmesi talebimi ilettim.
Sanırım İş Bankası 100ncü yılını kutlarken Şişecam kendi kabuğuna çekilmeyecektir. Bekleyelim, görelim!
Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.
Bilanço için kurum tahminleri var mı acaba Spenc hocam, Kordsa gibi olmasın bu da, hisse çok aşağılarda karşılıyor bilançoyu, çok iyi bir beklenti yok galiba, kötü değil de orta gelse takibe alırım ancak.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Hocam selamlar. Gelen iyi bilançoları da kötüleri de sonrasında gördük.
Bilanço iyi gelmesi beklentiler üstü olacak ya da tam tersi.
Lakin böyle bir şirket için ilerleyen süreçte bu bilançoyu şimdi kistaslasmak biraz zor. Çünkü iyi dediğimiz şey gelecekteki beklentilerin neresinde?
Onlarca yatırımdan bahsediyoruz, kıyaslamak şimdi gelecek olan ile basit kalacaktır.
Gelgorelim suanki ekonomik şartlar, otomotiv veya diğer faaliyetlerden oluşumlar pekte iyi görünmüyor ( bu zaman dilimi açısından)
Çoğu şirketin satislardaki tonajlari geçen sene ortalamalarına veya altında. Sektörler birbirlerine kolere. Ayrismak veya ayrıştırmak biraz zor.
İkinci yariyildan sonra global bir canlanma bekleniyordu ama üçüncü çeyrek bitmek üzere, faizlerde düşme yok özellikle fed, petrol fiyatları biraz düşüş meyilli olsada taşıma maliyetlenmeleri, lojistik ve personel giderleri masrafları yukarıda tutuyor kanımca.
Faizlerin azalmasına müteakip biraz toparlanma olacagini düşünüyorum. Ytd.
Yorum için teşekkürler, zaten enflasyon muhasebesi ucubesi uygulanmaya konulunca bilanço değerlendirmek çok zor olmaya başladı, hesap kitap, tahmin yapmak imkansız.
Köroğlu'nun dediği tüfek icat oldu mertlik bozuldu misali enflasyon muhasebesi çıktı oldu reel bilanço bitti.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri