Sayfa 288/476 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon
Arama sonucu : 3801 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Çok da geri doğru okuyamadım ama...
    Holding birleşmesinden önceki süreçte topik yazarlarından bir @spenc hoca kalmış sanırım.

O dönemde de yatay hareketlerde,
    "Şişe'nin dövizin hareketine duyarlı olduğu, döviz yukarı hareketlenince hareket edeceği" tartışılırdı hep.
    Oysa ki döviz hareketlenince gidecek bir hisse alıp kim ne yapsın? Dövizin hareketleneceği gibi bir varsayım varsa döviz almak mantıklı.

Bu hisse geçmişten bu yana aylar, hatta 2 yılı bulan yatay hareketlere alışık. Döngü değişmiyor.
    Sadece topik müdavimleri değişiyor. Okuyunca dejavu yaşamış gibi hissettim.

Bol kazançlar.
    Ocak 2023 den beri yatay. Demek ki az kalmış harekete geçmesine

2.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Ocak 2023 den beri yatay. Demek ki az kalmış harekete geçmesine
    Sadece zamansallık bir şey ifade etmese de...

En yüksek kapanış: 14 Eylül 23
    ATH(Tarihi Zirve) : 3 Ekim 23

Teknik açıdan aşağı doğru da en az %10'luk bir marjın daha mümkün olduğunu varsayarsak...

3. Şişe'nin şuan işlerindeki gidişatı ve yatırımlarını; yatırımlarının sonucunda ulaşabileceği potansiyeli değerlendirmeye çalıştım:

https://www.youtube.com/watch?v=oOFsDJLbc8I

4. Yabancı olmayınca hareket de yok. Diğer bütün hisselerde olduğu gibi. Yıl sonuna kadar BİST böyle gider görünüyor yatayda. Doları serbest bırakırlarsa belki o zaman ucuzlayıp tekrardan 12 binlere gider.

5. Bu hisseden hala umudu olan var mı ?

ahmet kırman bile bıraktı gitti

nasıl bir şerkete çevirdilerse senet tepki bile vermiyor.

bedelsiz + temettü canavarı sodayı gasp ettiler.

yok avrupada bilmem kaç tane fabrika var. yok 80 yıllık şirket felan yok amerika yatırımları senelerce uyuttular milleti.

en son geri alım açıklayıp en tepelerden mallandılar. düşüşlerde geri alım yapmadılar. hadi buyursunlar 42-43 liradan mal alsınlar neredeler ? almazlar.

en son holding olucaz dediler o haberi de iptal ettiler.

bu hisseden bir cacık olmaz

6. Abi valla şirketin içinde bir yönetim sorunu var gibi, ayrıca soda külü fiyatları tarihi dip seviyelerde. Dünya kadar yönetim giderinin açıklamasını beklerdim ŞİŞE yönetiminden. Alana hayırlı olsun, ben kara pazartesi sonrası aldıklarımı elimden çıkardım. Endeks altı getiri devam ediyor.

7. Wyoming yatırımlarıyla ilgili gelişmeleri kimsenin merak etmemesi ilginç. 20 Ağustos tarihli bir haberde işletmenin hemen yanındaki nehir suyunun çözünürlükte kullanılması için başka açık bilgilendirme döneminin tamamlandığı yazılıyor. Haber başlığında multi milyar dolarlık proje denilmiş. Bütün izin süreçleri tamamlandığında 24 ay içinde üretimin başlayacağı yazılmış Pasific Soda sayfasında..İlginç olan kısım şirketin süreçle ilgili hiçbir açıklama yapmaması ve hissedarların da bu konuyla ' hiç yokmuş gibi' ilgilenmemeleri..

8. Alım fırsatı olarak kullanın işte. Sizin işinize gelen bir şeyi neden dillendiriyorsunuz ki illa ki haberi patlar. O zaman hisse fiyatı da. Daha ne?

Sayfa 288/476 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •