Şişe'nin şuan işlerindeki gidişatı ve yatırımlarını; yatırımlarının sonucunda ulaşabileceği potansiyeli değerlendirmeye çalıştım:
https://www.youtube.com/watch?v=oOFsDJLbc8I
Yabancı olmayınca hareket de yok. Diğer bütün hisselerde olduğu gibi. Yıl sonuna kadar BİST böyle gider görünüyor yatayda. Doları serbest bırakırlarsa belki o zaman ucuzlayıp tekrardan 12 binlere gider.
Bu hisseden hala umudu olan var mı ?
ahmet kırman bile bıraktı gitti![]()
nasıl bir şerkete çevirdilerse senet tepki bile vermiyor.
bedelsiz + temettü canavarı sodayı gasp ettiler.
yok avrupada bilmem kaç tane fabrika var. yok 80 yıllık şirket felan yok amerika yatırımları senelerce uyuttular milleti.
en son geri alım açıklayıp en tepelerden mallandılar. düşüşlerde geri alım yapmadılar. hadi buyursunlar 42-43 liradan mal alsınlar neredeler ? almazlar.
en son holding olucaz dediler o haberi de iptal ettiler.![]()
bu hisseden bir cacık olmaz
Abi valla şirketin içinde bir yönetim sorunu var gibi, ayrıca soda külü fiyatları tarihi dip seviyelerde. Dünya kadar yönetim giderinin açıklamasını beklerdim ŞİŞE yönetiminden. Alana hayırlı olsun, ben kara pazartesi sonrası aldıklarımı elimden çıkardım. Endeks altı getiri devam ediyor.
Wyoming yatırımlarıyla ilgili gelişmeleri kimsenin merak etmemesi ilginç. 20 Ağustos tarihli bir haberde işletmenin hemen yanındaki nehir suyunun çözünürlükte kullanılması için başka açık bilgilendirme döneminin tamamlandığı yazılıyor. Haber başlığında multi milyar dolarlık proje denilmiş. Bütün izin süreçleri tamamlandığında 24 ay içinde üretimin başlayacağı yazılmış Pasific Soda sayfasında..İlginç olan kısım şirketin süreçle ilgili hiçbir açıklama yapmaması ve hissedarların da bu konuyla ' hiç yokmuş gibi' ilgilenmemeleri..
Alım fırsatı olarak kullanın işte. Sizin işinize gelen bir şeyi neden dillendiriyorsunuz kiilla ki haberi patlar. O zaman hisse fiyatı da. Daha ne?
Yer İmleri